Date

2019 sep 13 - 2019 okt 09
Expired!

Time

19:30 - 22:00

Kostprijs

10 euro

Verbindend reizen in Uganda

Kom luisteren naar het persoonlijke verhaal van de initiatiefnemers Marijke en Theo. Ze nemen je in verhaal en beeld, mee naar Oeganda, een land van superlatieven en tegenstrijdigheden. Het afgelegen noordoosten, decennialang geïsoleerd van de buitenwereld, raakte hen in hun ziel en het proces van geweld naar geweldloosheid werkte als een spiegel. Akiiki vzw zet samen met Kara-Tunga de schouders onder een transformatie in een regio die getekend is door geweld en conflict. Verbindende communicatie en toerisme spelen er samen de hoofdrol in.

Meer info & aanmelden:

https://www.facebook.com/events/1929287827173239/

www.akiiki.be

PRAKTISCH

Waar?

De Broeikas
Klein-Heidestraat 28E, 3370 Neervelp
www.debroeikas.be  – info@debroeikas.be

Parkeren?

Parkeren graag op de carpoolparking aan de E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.

Bij het verlaten van De Broeikas, ’s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *