Cowerken

Werk je als ondernemer of kunstenaar, dan zijn er vaak geen collega’s om even mee te lachen aan de koffie, twijfels te luchten, hulp te vragen, successen te vieren of dromen mee te delen. Soms is het lastig om focus te houden en je werk gedaan te krijgen. 

Vanuit De Broeikas creëren we een ondersteunend netwerk voor ondernemende mensen én een inspirerende cowerkplek waar in alle rust gewerkt kan worden.

Wil je komen cowerken en/of lid worden van onze bruisende community! Een abonnement bij de Broeikas is in de eerste plaats een engagement met jezelf. Je kiest namelijk doelbewust voor verbinding, focus, rust en groeikansen. Het is ook een commitment naar de community, waar jouw aanwezigheid anderen kan inspireren en vooruit helpen.

de abonnementen in een notendop

Er zijn drie mogelijke formules waaruit je kan kiezen: Nest, flux en flex. Je engageert je voor een periode van 1  jaar.

IMG_20190122_095742

nest

Je maakt deel uit van onze toffe community, zonder dat je fysiek komt cowerken. De community is een groep van ondernemers en inspirerende mensen die elkaar ondersteunen in hun missie.

Concreet kan je deelnemen aan maandelijkse netwerkevents, intervisies en masterminds, ben je lid van een bruisende What’sApp groep en een online platform op Mighty Networks waar allerlei leuks en inspirerends gedeeld en gevraagd kan worden, krijg je de kans om workshops van de andere leden gratis te volgen of een eigen aanbod uit te testen.

Ook helpt De Broeikas je om meer zichtbaar te worden door een plekje op de website. Dat en nog veel meer!

Ga even kijken wie allemaal deel uitmaakt van de community via www.debroeikas.be/cowerkcommunity.

flux

Naast je lidmaatschap van de community, kan je ongelimiteerd komen cowerken op een inspirerende plek met toffe mensen. Je bent welkom op maandag en dinsdag -sans limites- en op de andere dagen indien de schuur niet verhuurd is. Waarom je dat zou komen doen?

In De Broeikas hebben we de dagindeling gestructureerd waardoor je ongestoord in stilteblokken kan doorwerken.

Tussendoor zijn er gemeenschappelijke pauzemomenten die voor de nodige zuurstof, fun en verdieping zorgen.

‘Ik kijk altijd weer uit naar de ochtendkring, waar we allemaal inchecken. Het gekke is, zo’n kring duurt maar 20 minuutjes en toch zorgt dat ervoor dat je helemaal anders de dag ingaat, verbonden met jezelf en de andere cowerkers.’

Cowerken Boutersem
broeikas_meditatieplekje

flex

Kan je niet zo heel vaak komen cowerken, maar wil je toch af en toe eens op een geweldige plek komen werken en inspirerende mensen ontmoeten?

Kies dan voor dit light-abonnement waarbij je naast je fulltime lidmaatschap van de community (De formule ‘Nest’), maximum 10 keer per jaar afdaalt naar Neervelp.

‘Als ik hier binnen kom, valt de rust over me heen en voel ik me dankbaar dat ik hier ben.’

GRATIS UITPROBEREN !

Komen de muren thuis op je af, zoek je mensen ideeën mee af te toetsen of samen iets te creëren, kom dan gerust eens een maand uittesten of een abonnement bij de Broeikas iets voor jou is.

Een maand lang draai je mee in de community en kom je cowerken zoveel je wil. Zo ondervind je aan den lijve of het iets voor jou is en welke mensen er allemaal bij betrokken zijn.

Ook zitten we even samen om te kijken wat precies jouw behoeftes zijn en waar je naar op zoek bent. Want het aanbod en de manier van werken in De Broeikas is voortdurend in beweging.

Het cocreëren nemen we echt letterlijk!

broeikas_cowerken

DE ABONNEMENTEN... PRAKTISCH

Zit je proefperiode erop en wil je instappen op één van de formules, dan vind je hier wat het praktisch en concreet inhoudt.

NEST

Voor 300 euro (exclusief BTW) per jaar kan je je ongelimiteerd onderdompelen in een fantastisch netwerkers van inspirerende mensen met een missie. Onderstaande zaken zijn in de prijs inbegrepen:

  • Broeinet: elke derde maandag van de maand netwerken we online van 8 tot 9 in verschillende gestructureerde rondes (pitchen, vraag en aanbod, minitraining,…)
  • Mastermind: praten over je business, cijfers, struggles, de schone en donkere kanten van het ondernemerschap. Een groeigroep voor beginnende en gevorderde ondernemers. (Kleine nota: omwille van de vertrouwelijkheid van deze groep kunnen mensen in de proeffase hier geen gebruik van maken)
  • Broeivuur: ‘rode draad verhalen’ aan het kampvuur, in een klein groepje vertellen we aan elkaar wat maakt dat we doen wat we doen als professional. Welk levenspad bracht ons tot deze unieke bestemming?
  • What’sApp: je bent lid van een zeer levendige Whats’App groep waar allerlei vragen gesteld mogen worden en inspiratie gedeeld wordt
  • Mighty Networks: ja we maken gebruik van deze zalige online omgeving. Perfect om je aanbod te delen en zicht te krijgen op onze wervelende agenda die we samen cocreëren!
  • Labosessies: proef gratis het aanbod van de andere communityleden en vice versa: laat de andere mensen van het netwerk kennis maken met jouw workshops, trainingen, oefeningen of ideeën. Een ideale plek om dingen in uit te testen en je werk beter bekend te maken bij de anderen die op hun beurt ambassadeur kunnen worden van jouw werk.
  • Community page: plaats je aanbod, foto en de link naar je website op de community-page van de website van de Broeikas. Vergroot op die manier je bereik en bekendheid. Op de webpagina www.debroeikas.be/cowerkcommunity zie je al onze leden.

De community is voor een groot stuk online, maar er zijn ook live activiteiten.

Betalen per kwartaal is mogelijk (4 x 75 euro excl. btw). Je engageert je voor een jaar.

FLUX

Voor 1.200 euro (excl. btw) per jaar kan je hier ongelimiteerd komen cowerken en ben je lid van de bruisende community (zoals omschreven bij de formule ‘Nest’). Als fluxer betaal je elk kwartaal een bijdrage van 300 euro excl btw.

Een dag cowerken in De Broeikas is telkens anders, maar wat er sowieso dagelijks op de menu staat is: een gezamenlijk incheck-moment om 10u, samen lunchen en een middagstart.

Geniet van de heerlijke koffie of chocomelk, cappuccino, latte macchiato, expresso, wienerchoco, thee,… (jawel, er staat een supercoole Oxfam-koffiemachine in De Broeikas die al jouw wensen in een bekertje giet) en van de heerlijke cowerkcake.

Neem een stoel en een tafel, een bank of een zetel, een plekje in de weidetuin en doe je ding. Elke maandag en dinsdag staan de deuren voor je open van 8 tot 23u. De andere dagen ben je welkom mits de plek niet verhuurd is.

Even een luchtje scheppen? Zet je even in de tuin van De Broeikas of maak een wandelingetje in de buurt. Mogelijkheden te over!

Je engageert je telkens voor 1 jaar. Downgraden kan na verloop van 1 jaar of per 1 januari.

FLEX

Wil je enkel sporadisch komen coweken, kies dan voor een Flex-abonnement. De prijs hiervoor bedraagt 600 euro (exclusief btw) op jaar basis. Voor 150 euro per kwartaal (exclusief btw) kan je maximaal 10 keer per jaar komen cowerken. Je neemt je beurten op wanneer je wil.

In dit abonnement zit je lidmaatschap van de community inbegrepen. 

Net zoals bij het abonnement ‘Flux’ engageer je je voor een periode van 1 jaar. Wil je meer? Dan kan je upgraden in het begin van het kwartaal. Downgraden kan na verloop van 1 jaar of per 1 januari.

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Wil jij de koffie komen proberen, de mensen leren kennen en je eigen mogelijkheden ten volle ontwikkelen, meld je dan hieronder aan en draai een maand met ons mee.

Gratis en voor niks.

NICE TO KNOW

Is de financiële investering om te komen cowerken voor jou op dit moment te zwaar, neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat mogelijk is.

Voor alle formules geldt een engagement van 1 jaar. Na dat jaar kies je in alle vrijheid of je verder doet of niet.

Wil je uitproberen, meld je dan hier aan voor een gratis maand co-werken en community

VAN HOREN ZEGGEN

“Dankzij de nieuwe mensen die ik via De Broeikas ontmoette, kreeg ik als startend ondernemer meer werk.”

“De tijd gaat hier echt trager… ik krijg hier veel meer gedaan dan thuis.”

“Ik kwam naar De Broeikas om meer focus te vinden en meer werk te verzetten. Na een paar maanden cowerken kreeg ik zoveel meer! Opnieuw voeling met mijn missie, met mezelf… Zoveel inspiratie van de medecowerkers!”

“Ik ga geïnspireerd naar huis door al die bijzondere ontmoetingen. Eindelijk terug collega’s!”

“In De Broeikas word ik uitgedaagd me aan mijn planning te houden. Het delen van mijn doelen voor de die dag tijdens de ochtend check-in zorgt voor een enorme focus.”