Cowerken

Komen cowerken in De Broeikas? 

Het kan elke week op maandag, dinsdag en woensdag. Ontmoet gelijkgestemden, ervaar de kracht van verbinding en vind rust en focus in je werk.

Twijfel je of dit iets voor jou is? Kom het gratis uitproberen. Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina en geniet van je 3 gratis proefdagen. Overtuigd? Dan kan je kiezen uit één van onze formules.

WAAROM COWERKEN?

Waarom een maandelijkse investering doen, terwijl je evengoed thuis kan werken, zonder verplaatsing, zonder kosten?

Cowerken geeft je zoveel meer. Niet enkel een fantastische werkomgeving met alle voorzieningen.  Maar belangrijker nog: je wordt deel van een hechte community waarin je groeit als mens én als ondernemer. Hoe meer je deel uitmaakt van deze community, des te meer De Broeikas voor jou zal ‘werken’. Hoe meer je komt, hoe meer je eruit haalt:

IMG_20190122_095742

verbinding

Werk je thuis als ondernemer of kunstenaar, dan zijn er geen collega’s om even mee te praten aan de koffie, om je twijfels mee te delen, je successen mee te vieren of geïnspireerd te worden tot nieuwe dromen. 

In De Broeikas kom je terecht in een netwerk van ondernemers en kunstenaars, elk met hun eigen expertise. Hier kan je terecht met vragen over domeinen waarop jij kennis mist én kan je zelf anderen helpen. Tegelijkertijd word jij met jouw expertise een bekend gezicht, waardoor je makkelijker aanbevelingen krijgt van anderen en nieuwe klanten aantrekt.

In De Broeikas vind je een prettig allegaartje van dynamische en ondernemende mensen die elk een positieve bijdrage  leveren aan de maatschappij en samen een hechte community vormen. Een open community waarin jij welkom bent op jouw unieke wijze.

‘De verbindingscirkel was zo warm en waardevol, ik leerde iedereen kennen op een dieper niveau, van mens tot mens, van hart tot hart.’

focus

Als je van thuis uit werkt, is het lastig om je werk gedaan te krijgen. Misschien heb je geen eigen bureau of atelier, is er steeds rommel of raak je afgeleid door het huishouden, je spelende kinderen of je thuiswerkende partner?

Voor je ’t weet is er opnieuw een dag om, zonder te doen wat je eigenlijk had gepland. Herkenbaar?

In De Broeikas wordt de dagindeling gestructureerd, waardoor je in stilteblokken ongestoord kan doorwerken. Tussendoor zijn er gemeenschappelijke pauzemomenten  voor de nodige zuurstof en ontspanning. Ook de opstart van de dag gebeurt samen in kring. Deze vertraging vooraf, zorgt voor een scherpe focus en een grote versnelling nadien. 

Na de middag mediteren we 10 minuutjes in stilte zodat je weer goed gefocust verder kan. Een moment van rust en vertraging om nadien weer efficiënt aan de slag te gaan.

‘Ik kijk altijd weer uit naar de ochtendkring, waar we allemaal inchecken. Het gekke is, zo’n kring duurt maar 20 minuutjes en toch zorgt dat ervoor dat je helemaal anders de dag ingaat, verbonden met jezelf en de andere cowerkers.’

Cowerken Boutersem
broeikas_meditatieplekje

rust

Zelfstandig zijn is prachtig. Je wil jouw missie uitbouwen tot een gezond, duurzaam en winstgevend verhaal. Maar, het zorgt ook voor veel zorgen, twijfels, druk,… en als deze teveel worden, verlies je de zo nodige rust. Je gaat dan nog harder werken en nog minder slapen. Ten koste van jezelf, je gezin, je relatie, en uiteindelijk ook je missie, die je zo graag wil waarmaken. 

In De Broeikas is net dat het eerste wat opvalt: RUST! Zodra je hier binnenstapt, word je meegezogen in de verstilling. Dit geeft je rust in je werk zodat je beter hoofd- van bijzaken kan onderscheiden en je strategie slim kan bepalen. Deze rust neem je vervolgens mee naar huis, zodat je daar je werk kan loslaten en er helemaal kan zijn voor je gezin…

‘Als ik hier binnen kom, valt de rust over me heen en voel ik me dankbaar dat ik hier ben.’

groeikansen

Je onderneming laten groeien is niet evident als je opgeslokt wordt door alle dagelijkse beslommeringen. Om te evolueren als ondernemer dien je niet enkel te werken IN je onderneming, maar ook AAN je onderneming.

Hoe zorg je ervoor dat je niet steeds te lage prijzen vraagt, hoe leer je zorgen voor jezelf, hoe kan je marketing doen op een manier die bij je past, hoe ga je niet ten onder aan ondernemersstress?

In De Broeikas sta je telkens weer stil bij je missie, je doelen en simpelweg bij jezelf. Je wordt hierin bevraagd en uitgedaagd. Zo valt je missie niet in slaap terwijl jij zo hard aan het werk bent. 

Geregeld zijn er klankbord- en inspiratiesessies waarin je kan groeien als expert, als ondernemer, als burger én als mens. 

‘In een klankbordsessie van 2 uur is er ruimte voor 2 cowerkers die er een probleem of een project voorstellen. Dat is leerzaam voor alle cowerkers in de kring. Immers, in elke sessie ontdek je ook medicijnen voor jezelf.’

broeikas_cowerken

JA, IK WIL GRAAG COWERKEN! HOE WERKT HET PRAKTISCH?

De eerste stap is eenvoudig: je komt gratis proeven. Iedereen die wenst, kan 3 volle dagen gratis komen proeven van deze uitzonderlijke cowerkplek. Je kan deze 3 dagen spreiden over een periode van 2 maanden. We zitten ook even samen om mekaar te leren kennen en staan dan even stil bij jouw persoonlijke behoeften als cowerker. Ben je een startende ondernemer, een ouwe rot in het vak, een thuiswerker, een schrijver of een kunstenaar, dat maakt niet uit. Iedereen kan bij ons terecht!

De Broeikas is een plek van ‘samen maken’. Daarom word je eerst co-eigenaar van het project via een investeringspakket van 5.000, 2.500 of 500 euro. Instappen kan vanaf 100€. Meer info hierover lees je hier.

Hierna kan je instappen als cowerker. De plaatsen zijn beperkt. In het totaal kunnen er 45 mensen instappen als cowerker van De Broeikas. In een eerste fase stellen we 20 werkplaatsen beschikbaar. Op voorhand kies je jouw ideale formule.

Je start best met onze instapformule. Vervolgens suggereren we je om over te stappen naar één van de abonnementsformules.

De 10 voordelen van àl onze formules:

 1. De belangrijkste om mee te beginnen: koffie/koffie-met-melk/cappuccino/latte macchiato/koffiechoc/espresso/wienerchoco/warme choco/wiener melange/thee/water, zoveel als je wil!!!
 2. Een stoel en een tafel, een bank en een zetel, een printer en een beamer, een tuinstoel en een wei
 3. Een heerlijke werkomgeving, bio-ecologisch verbouwd, een zalige weidetuin en heerlijke ‘ver-wandel-mogelijkheden’ in de buurt dus 100% gezond voor lichaam en geest
 4. Elke dag verse cowerkcake of cowerkwafels, bereid door Dagatelier De Lovenier van Ave Regina
 5. Sappen en biertjes in onze frigo maar ook soep, spagettisaus en meer lekkers in onze diepvriezer, bereid door onze lokale cateraars (WUPS biocatering, Aardappelhof, De Lovenier)
 6. Rust en focus, verbinding en groeikansen
 7. Deelname aan de ‘ochtendkring’, de gezellige lunch en de ‘middagmeditatie’
 8. Deelname aan klankbordsessies en inspiratiesessies georganiseerd voor en door cowerkers (pro deo aanbod, waaraan ook jij kan meewerken, door jouw aanbod in de kijker te zetten tijdens een door jou aangeboden sessie)
 9. Inspiratie: komt met bakken binnen via onze lichtstraat! Catch it if you can!
 10. Last but not least: heerlijke broeiende mensen om je heen, gelijkgestemde ondernemers en kunstenaars die de beste versie van zichzelf de wereld in zetten!!!

 

INSTAPFORMULE

Kom 10 keer proberen en ervaar de meerwaarde van onze bruisende cowerkcommunity. 

De 10-beurtenkaart kost 397 EUR, excl. BTW voor 10 volle dagen. De kaart is 4 maanden geldig. De startdatum van je 10-beurtenkaart gaat in op de eerste dag van gebruik. We kiezen bewust voor een beperkte ‘houdbaarheidstermijn’ van de 10-beurtenkaart omdat je de voordelen van cowerken vooral zal voelen als je frequent komt cowerken. Immers, bij ons is het niet enkel te doen om de plek op zich. Het gaat veel meer om de voedende community die zich om je heen vormt. Het weldadige effect daarvan kan je pas écht ervaren als je regelmatig komt. Bovendien zal je merken dat je eigen project hier op een wonderlijke manier groeit of van de grond komt. Je kan sparren met andere cowerkers, je kan praten over de dingen waarin je vastloopt, je kan hulp inroepen, je kan je successen delen en vaak ook ontstaan er kruisbestuivingen met nieuwe business als kers op de taart! Andere cowerkers hebben interesse in jouw dienst of willen graag met je samenwerken. Het kan alle kanten uit… Kom ervan proeven, kom het ervaren!

 

ONZE BRUISENDE ABONNEMENTSFORMULES

Eens je goed geproefd hebt van het cowerken en je voelt dat het iets voor jou is, suggereren we je om je te engageren voor een langere periode. Dat is goed voor jou én goed voor ons. Via de abonnementsformules engageer jij jou om frequent te komen cowerken en je op een duurzame wijze te verbinden met de andere cowerkers in de groep waardoor de community nog meer kan bruisen! Voor De Broeikas is het ook goed, want op die manier komen er bij ons recurrente inkomsten binnen waardoor we onze werking nog beter kunnen uitbouwen en jou nog beter kunnen ondersteunen in jouw rol als expert, als ondernemer, als burger én als mens.

Van zodra je instapt in één van onderstaande formules, zitten we even samen om te praten over jouw behoeftes als cowerker. Waar ben je naar op zoek? Waarin wil je groeien? Wat lukt er goed? Waarin loop je vast? We overlopen dan ook samen wat de cowerkcommunity je allemaal te bieden heeft: ochtendkring, middagmeditatie, klankbordsessies, inspiratiesessies, verbindingscirkels,…  

1) BROEIFORMULE: kom wanneer je wil én hoe vaak je wil, zalig genieten van deze plek en haar community, zonder beperkingen en zonder het bijhouden van beurten, geen gedoe, gewoon komen wanneer je de behoefte voelt, broeiend interessant!

   • Duurzaam engagement voor de termijn van 1 jaar
   • Betaling voor de termijn van 1 jaar, gespreide betaling per maand of kwartaal is mogelijk
   • Extra voordeel: zalig onbelemmerd cowerken, je kan gelijk welke dag komen waardoor je je kan verbinden met de gehele cowerkcommunity!
   • Kostprijs:
    • 2447 EUR/jaar, excl. BTW voor een jaarabonnement, in 1 keer betaald
     Ongeveer 5% korting tov gespreide betaling per maand
    • 547 EUR/kwartaal, excl. BTW (gespreide betaling per kwartaal)
     Ongeveer 3% korting tov gespreide betaling per maand
    • 217 EUR/maand, excl. BTW (gespreide betaling per maand)

2) GROEIFORMULE: kom elke week cowerken en maak een punt van jouw portie focus en rust, elke week opnieuw, zo bouw je aan een duurzame commitment met jezelf, je zorgt goed voor jezelf én voor je onderneming en je project, want als voltijds ondernemer is je zo’n vaste ‘rustdag’ per week, eigenlijk wel essentieel om verder te kunnen groeien als expert, als ondernemer én als mens 

   • Duurzaam engagement voor de termijn van 1 jaar
   • Betaling voor de termijn van 1 jaar, gespreide betaling per maand of kwartaal is mogelijk
   • Extra voordeel: elke week opnieuw een vast zitje voor jou én genieten van de community
   • Kostprijs:
    •  1747 EUR/jaar, excl. BTW voor een jaarabonnement, in 1 keer betaald
     Ongeveer 5% korting tov gespreide betaling per maand
    •  447 EUR/kwartaal, excl. BTW (gespreide betaling per kwartaal)
     Ongeveer 3% korting tov gespreide betaling per maand
    • 157 EUR/maand, excl. BTW (gespreide betaling per maand)
Uitstapmodaliteiten:
In geval van ziekte of overmacht, kan je je abonnement onmiddellijk onderbreken of stopzetten. We zijn hierin heel soepel.

Prijzen voor externen (nog-niet vennoten)

De prijzen hierboven gelden enkel voor vennoten. Kan je om de één of andere reden geen vennoot worden (als werknemer bij een bedrijf bijvoorbeeld) dan kan je toch ook nog wel komen ecowerken aan extern tarief. Prijzen voor externen bedragen 397 €/maand voor de broeiformule, 297 €/maand voor de bloeiformule en 497 € voor de instapformule ovv een 10-beurtenkaart. De prijzen zijn exclusief BTW.

Individuele coaching

In geval je de behoefte voelt aan extra coaching dan is dit mogelijk ter plaatse door onze eigen coaches die stilstaan bij purpose, zelfsturing, zelfzorg, communicatie en marketing. Heel wat praktische tips en tools kunnen worden aangereikt en ingeoefend. De kost voor coaching is niet inbegrepen in de formules. Een offerte op maat voor een individueel coachingstraject kan worden uitgewerkt. Neem contact met ons op indien je interesse hebt.

We bieden eveneens coaching aan voor bedrijven en teams. Als je hiervoor interesse hebt, bekijk dan ons consultancy aanbod.

In wording: inspiratietrajecten voor cowerkers

We sleutelen momenteel aan het uitwerken van een inspiratietraject voor cowerkers. Mocht je hier interesse voor hebben, kan je dat altijd melden en dan verwittigen we je als ons aanbod klaar is voor de wereld!

JA, IK WORD COWERKER!

Schrijf je in via het formulier en geniet alvast van je 3 gratis proefdagen. 

Voornaam

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Naam bedrijf

Juridische structuur (eenmanszaak, bvba, cvba, vzw, vof,…)

BTW-nummer

Straatnaam

Nummer

Postcode

Gemeente

Ja, ik meld me aan als cowerker!

Ik kies voor volgende formule:
Instapformule 10-beurtenkaart: kom 10 volle dagen binnen een termijn van 4 maandenAbonnement 'GROEI': Kom wekelijks cowerkenAbonnement 'BROEI': Kom zo vaak je wil, wanneer je maar wil

Ik ben vennoot (als niet-vennoot gelden hogere prijzen, zie elders op de site), kies voor een jaarabonnement en betaal graag:
per jaar: 2447 EUR voor de Broeiformule of 1747 EUR voor de Groeiformule (prijzen excl. BTW)per kwartaal: 547 EUR voor de Broeiformule of 447 EUR voor de Groeiformule (prijzen excl. BTW)per maand: 217 EUR voor de Broeiformule of 157 EUR voor de Groeiformule (prijzen excl. BTW)

Graag eerst eens proeven? Dat kan ook!
Proefdag: ik kom 3 volle dagen gratis proeven van De Broeikas (op te gebruiken binnen een termijn van 2 maanden)

Ik ben geïnteresseerd als…
KunstenaarKenniswerkerTelewerkerFreelancerKlimaatambassadeurOndernemerZelfstandige in bijberoepZelfstandige in hoofdberoepOrganisatie/BedrijfIets anders…

Ik zal de cowerkplek bij voorkeur gebruiken op:
MaandagDinsdag (bijna vol)Woensdag

Ik hoorde van De Broeikas via…

Dit wil ik graag nog even vermelden