Cocreatie

Niets heerlijker om deel uit te maken van een tribe, een groep van gelijkgestemden. Je komt op adem, je laadt je batterijen op en duikt de wereld in waar je gaat samenwerken met anderen.

Alleen ga je sneller, samen ga je verder.

Alleen is het zo dat samenwerken niet altijd even makkelijk is, vooral wanneer je de weg inslaat van cocreatie en zelfsturing. De neuzen blijken toch niet helemaal in dezelfde richting te staan, er is onduidelijkheid, structuur ontbreekt,… Daar willen we met De Broeikas een antwoord op bieden! We gaan het experiment aan samen met onze lerende community. Misschien wil ook jij wel lid worden van onze groep?

Wens je deel uit te maken van de warme Broeikas-community?

De community van De Broeikas wordt ervaren als een warme tribe. Ben je vennoot en wil je deel uitmaken van De Broeikas Tribe dan kan dat via het cocreatiepakket. Je betaalt 500 EUR, excl. btw per jaar en voor deze som gaan volgende deuren voor jou open: 

4 VASTE NETWERKEVENTS PER JAAR

  1. Een receptie met nieuwjaar, samen met alle andere leden. Deze receptie gaat door op dinsdag 23 januari 2023 van 20 tot 22u in De Broeikas. De catering wordt verzorgd door De Maaltafel!
  2. Een cocreatiedag in de lente, gericht op kennismaking, kruisbestuiving en synergie. Deze dag gaat door op dinsdag 16 april 2023 van 9 tot 16u.
  3. Een tuinfeest in de zomer, een heerlijke potlock-formule in de wilde weidetuin van De Broeikas. Markeer in je agenda: woensdag 29 mei 2023 van 18 tot 22u.
  4. Een cocreatiedag in de herfst, gericht op verdieping, verbinding en verstilling. Kom af op dinsdag 24 oktober 2023 van 9 tot 16u! In 2024 gaat de cocreatiedag door op dinsdag 21 oktober 2024.

Het netwerken wordt gefaciliteerd door ervaren coaches. Dus ben je eerder introvert en niet echt een ‘goede’ netwerker, geen nood, hier nemen we het actief vast! We zetten in op verbinding én verdieping, waardoor je je snel op je gemak voelt bij de anderen!

VERDIEPENDE ACTIVITEITEN
  • Je kan gratis deelnemen aan Broeiavonden, inspirerende lezingen door leden van het netwerk
  • Je kan boeken uitlenen uit onze bibliotheek
  • Je kan meedoen met de vuuravonden
VERBINDENDE INITIATIEVEN
  • Toegang tot de communitykring: 4 cocreatieavonden per jaar (eentje per kwartaal) en tot de vuuravonden
  • Jouw naam (en wat je doet) komt op de communitypagina op onze website
  • Jouw foto en korte bio komt op ons uithangbord in de inkom
EN WAT GAAN WE COCREËREN, VRAAG JE JE MISSCHIEN WEL AF?
Welnu, dat bepalen we samen! En het gebouw, speelt ook mee. Dit betekent dat we samen, als groep, misschien wel heerlijke dingen gaan doen in ons heerlijke gebouw. En wat dat zal zijn, dat wordt vroeg of laat wel duidelijk! Eigenlijk kan het vanalles zijn: van spelletjesavonden en café tot duurzame natuurwandelingen, opleidingen, en zoveel meer. Al datgene wat je niet alleen kan doen maar wat leuker en fijner is als groep. Wellicht iets met magie, kruisbestuiving en synergie. Heb je dus zin in samenwerken met andere fijne mensen op en vanuit een heerlijke plek en te experimenteren met cocreatie? Dan is deze formule echt iets voor jou!
 
KORTING
Wanneer je gaat voor het ‘cocreatiepakket’ dan kan je De Broeikas huren aan het voordeeltarief. De prijzen voor verhuur vind je op onze ‘huur-de-schuur‘-pagina.

AANMELDEN
Via het cocreatiepakket leer jij mensen kennen en leren mensen jou kennen. Wil je de schuur graag huren voor een activiteit of om eens iets uit te proberen, dan zetten we je graag op weg. Wil je komen cowerken, kom het een dag gratis uitproberen en wie weet, is het wel net dat wat je zoekt?

Dit aanbod geldt enkel voor vennoten. Dus: eerst vennoot worden is de boodschap. Zo maken we ons coöperatief principe waar en ‘doen’ we coöperatie. Info over ‘vennoot worden’ vind je hier

Inschrijven voor dit pakket kan via een mailtje naar Anje.