Date

2023 dec 19
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Broeiavond: ‘Raga for dummies’ door Chantal De Waele

Van adem tot klank, van klank tot kleur

Muzikaal ben ik een hybride: ik houd zowel van opera en Schubert als van Indiase raga, oosterse klassieke muziek, zeg maar. De verwondering over deze betoverende, sensuele muziek laat mij al meer dan twintig jaar niet meer los, via raga heb ik mijn eigen stem leren kennen.

Elke raga bestaat uit een reeks van noten, die volgens een patroon bepaalde spelregels volgen. Elke raga roept een eigen sfeer op die vaak verwijst naar of samenhangt met een moment van de dag of het seizoen.

Omdat ik het fijn vind om complexe dingen eenvoudig uit te leggen, heet ik je hartelijk welkom om kennis te maken met de fascinerende klankkleuren van Bupali, Durgha, Kafi, Madhuwanti, etc…

De workshop vereist geen zangtalent en staat open voor elke nieuwsgierige, met of zonder voorkennis van notenleer. Komen luisteren is prima, zélf proeven en meezingen is pas echt genieten.

Praktische informatie

Een Broeiavond in De Broeikas dat is inspireren en geïnspireerd worden in cocreatie met elkaar! Om de zoveel tijd gaan mensen van ‘De Broeikas Community’ in dialoog met het brede publiek en vandaag is het de beurt aan Chantal De Waele!

Datum: Welkom op dinsdag 19 december 2023 vanaf 19.30, de workshop start om 20u. Nadien is er nog ruimte om na te praten bij een sapje, een biertje of een wijntje. 

Inschrijving: via mail naar info@debroeikas.be. 

Prijs: 10 EUR per persoon. Ben je lid van de community of student dan kan je gratis binnen. Bedrag cash betalen of vooraf overschrijven op BE08 5230 4805 7313 op naam van De Broeikas, met vermelding van ‘Broeiavond 19 december’.

Adres: Klein-Heidestraat 28e, 3370 Neervelp/Boutersem.

Aandacht! Parkeer je wagen NIET in de straat maar op de carpoolparking aan de E40. Samen houden we het dorp autoluw. Kom je met de fiets dan kan je die veilig achterlaten in onze fietsenstalling aan de ingang.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *