Date

2019 nov 11
Expired!

Time

14:00 - 16:00

Kostprijs

Gratis

Opendeurdag Ecobouwers

Op maandag 11 november is De Broeikas één van de 150 duurzame woningen die haar deuren openstelt tijdens de Ecobouwers Opendeur. Je kan komen kijken, inspiratie opdoen en vragen komen stellen over de realiteit van duurzaam bio-ecologisch verbouwen. Er zijn geleide rondleidingen, telkens om 14u, 15u en 16u. 

PRAKTISCH

Wanneer?

Maandag 11 november 2019

Er zijn rondleidingen om 14u, 15u en 16u.

 

Aanmelden?

Inschrijven verplicht via deze link.

 

Bijdrage?

Gratis.

Parkeren?

Graag op de carpoolparking E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.
De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.

Bij het verlaten van De Broeikas, ’s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *