Date

2019 nov 20
Expired!

Time

19:00 - 22:00

Kostprijs

10 euro

Het klimaat als spiegel voor jezelf

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-boek-broeiavond-planeet-b-71354799125Lig ook jij soms wakker van welke wereld we nalaten? Wil jij of je organisatie duurzamer te werk gaan? Op 9 oktober houden we de eerste ‘Boekbroeiavond’, waarop Phil Dhaenens zijn boek ‘Planeet B’ komt voorstellen. In dit boek nemen een regenboogoctopus, een sneeuwluipaard, een arend en een varaan je mee op hun zoektocht naar duurzaamheid. De aarde verarmt en verwarmt en de vier dieren geraken verstikt. Samen zoeken ze naar oplossingen om te overleven en tekenen ze de krijtlijnen voor een andere samenleving.

Op deze boeiende avond wordt je geconfronteerd met de toekomst en krijg je inzichten om zelf keuzes te maken, bewuster te leven en duurzaam met je omgeving om te gaan. Een avond om niet te missen dus!

OVER DE SPREKER
Phil Dhaenens is doorbraakarchitect en vennoot bij Tweeperenboom en zaakvoerder van BVBA Delta-Act. Daarnaast is hij coach, mentor en schrijver.
PRAKTISCH

Aanmelden?

Gelieve aan te melden via deze link

Bijdrage?
10 EUR 

Betalen kan door overschrijving op het rekeningnummer BE08 5230 4805 7313 op naam van De Broeikas. De BIC code is TRIOBEBB. Als mededeling noteer je: Inschrijving Broeiavond en je naam. Om onze administratie haalbaar te houden, is annuleren evenwel niet mogelijk. Dank voor je begrip. Er volgt ook geen herinneringsmail.

Wanneer? 

Woensdag 9 oktober 2019:

  • 19u30: we openen de deuren
  • 20u00: we starten de interactieve lezing
  • 21u45: we vertellen iets over de Broeikas, en praten na met een drankje

Wat nog?

Wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken. We serveren lekkere bieren, wijn en biosapjes.

Waar?

De Broeikas
Klein-Heidestraat 28E, 3370 Neervelp
www.debroeikas.be  – info@debroeikas.be

Parkeren?

Parkeren graag op de carpoolparking aan de E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.

Bij het verlaten van De Broeikas, ’s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *