Date

2024 mei 29

Time

20:00 - 22:00

Avond van het Licht, van 20 tot 22u

Een avond met warme verhalen en culinair lekkers

Op woensdag 29 mei nodigen we je graag uit voor de Avond van het Licht, een tweede avond binnen een ‘drieluik van beleving’ gecocreëerd door verhalenverteller Katelijne Billet, kunstenaar Anje Claeys en cateraar Bie Van de Kerckhove.

De Avond van het Licht wordt een belevingsavond met klanken, een verhaal, good food en een samenzangmoment. Zo zetten we de zomer samen in als community, als coöperatie, als belevingsplek.

De ingrediënten van de avond zijn warme verhalen gebracht door Katelijne Billet, verhalenverteller, heerlijke bio-catering verzorgd door Bie Van de Kerckhove van De Maaltafel en een schuur van beleving in scène gezet door Anje Claeys.

Het beeld dat we gebruiken voor onze aankondiging is van de hand van Yolijn Loeckx, kaartenmaker. Het gaat over licht zijn voor elkaar, elkaar inspireren en geïnspireerd worden. Volg je licht, volg je hart en volg de tekens.

Wil je meer te weten komen over de 4 makers die hun handen samenbrengen in deze warme cocreatie? Lees dan hieronder verder. Klik en kom het allemaal te weten…

Katelijne Billet: vertelt, zingt en schrijft. Haar stem is haar kracht. Meer lezen

Anje Claeys: cirkelt, ontrafelt en raakt. Haar talent is verbeelding. Meer lezen

Bie Van de Kerckhove: kookt, verrast en verwent. Haar kooktalent is waanzinnig. Meer lezen

Yolijn Loeckx: tekent, schildert en maakt. Haar kaartjes zijn magisch. Meer lezen

Wil je het drieluik van beleving helemaal meemaken? Noteer dan alvast ook de laatste avond in je agenda: Avond van de Stilte op donderdag 17 oktober 2024, van 20 tot 22u.

Praktische informatie

De Broeikas, ruimte voor cocreatie, beleving en magie. Kom het beleven!

Datum: Welkom op woensdag 29 mei 2024 vanaf 19.30, de avond start om 20u en het duurt tot 22u. Nadien is er nog ruimte om na te praten. 

Inschrijving: via mail naar info@debroeikas.be. Er zijn 40 tickets beschikbaar. Ook als lid dien je je te registreren voor deze avond. De laatste datum voor inschrijving is 23/05/23. Gekochte tickets worden niet terugbetaald, je kan je ticket wel doorverkopen. Je inschrijving is pas definitief na betaling.

Prijs:
De prijs voor een ticket bedraagt 30 EUR, als vennoot betaal je 25 EURBen je lid van de community dan hoef je niet te betalen voor deze activiteit (vergeet niet in te schrijven via mail). Betalen gebeurt vooraf via overschrijving op BE08 5230 4805 7313 op naam van De Broeikas, met vermelding van ‘De Avond van het Licht’.

Adres: Klein-Heidestraat 28e, 3370 Neervelp/Boutersem.

Aandacht! Parkeer je wagen NIET in de straat maar op de carpoolparking aan de E40. Van daaruit is het 10 minuten stappen naar De Broeikas. Samen houden we op die manier het dorp autoluw. Kom je met de fiets dan kan je die veilig achterlaten in onze fietsenstalling aan de ingang.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *