Date

2024 jun 18

Time

20:00 - 22:00

Weerstand tegen verandering: een mythe? Van management naar gedeeld leiderschap.

Op 18 juni 2024 verwelkomt De Broeikas u voor een unieke workshop. Ruth Raes, auteur van het recent gepubliceerde boek ‘Omgaan met verandering in de zorgsector’, is bij ons te gast. De workshop gaat door van 19u tot 22u.

Ruth werkt al 20 jaar als leidinggevende van een team in de palliatieve thuiszorg en is begeesterd door zorgcultuur en het grensverleggend aanpassingsvermogen van elke mens. Ruth zal ons meenemen doorheen een verhaal waarin ze persoonlijke inzichten verweeft met wetenschappelijke onderbouwing ervan. Ze stelt dat het terugbrengen van diepmenselijke verbindingen de weg kan vrijmaken voor échte verandering in de zorgsector.

Het verlangen naar diepmenselijke verbindingen blijft niet beperkt tot de zorgsector. Daarom nodigen we u uit om deel te nemen aan een cocreatieve conversatie met Ruth én de andere deelnemende (sociale) ondernemers. Een conversatie waarin we ervaringen en verhalen met elkaar verweven.

Samen zullen we onze eigen contexten onder de loep nemen en van elkaar leren hoe eenvoudig én complex diepmenselijk handelen in onze (sociale) ondernemingen in de praktijk kan zijn. We onderzoeken ook welke veranderingen daarvoor nodig zijn, welke verhalen we onszelf vertellen en hoe zij als steigers in een moeras helpend kunnen zijn.

Gastplek voor deze bijzondere avond is De Broeikas, ‘Labo voor Cocreatie en Transitie’, Gevestigd in een prachtig gerenoveerde bio-ecologische schuur in Boutersem, biedt De Broeikas de perfecte omgeving voor experiment en dialoog. Anje Claeys en Valérie Carrette zijn de facilitatoren van de avond.

We hopen van harte dat u aanwezig kunt zijn!

Praktische informatie

Welkom op dinsdag 18 juni vanaf 19.30u. De workshop start om 20u. Nadien is er nog ruimte om na te praten bij een sapje, een biertje of een wijntje.

Inschrijven voor 14 juni, via mail naar info@debroeikas.be.

Prijs voor particulieren: 80 EUR per persoon, 75 EUR voor vennoten (inclusief btw). Bedrag vooraf overschrijven op BE08 5230 4805 7313 op naam van De Broeikas, met vermelding van ‘Workshop 18 juni gevolgd door je naam’.

Prijs voor rechtspersonen: 80 EUR, 75 EUR voor vennoten (exclusief btw). Wens je een factuur, bezorg ons dan je facturatiegegevens via mail.

Adres: Klein-Heidestraat 28e, 3370 Neervelp/Boutersem.

Aandacht! Parkeer je wagen NIET in de straat maar op de carpoolparking aan de E40. Samen houden we het dorp autoluw. Kom je met de fiets dan kan je die veilig achterlaten in onze fietsenstalling aan de ingang.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *