Date

2020 aug 04
Expired!

Time

19:30 - 21:30

Kostprijs

gratis

Laat je hoofd maar thuis vanavond – zomerse labosessie voor vennoten

Schermafbeelding 2020-06-22 om 15.14.05

In de luwte van de zomer willen we graag starten met iets waar we als vennoten al lang van dromen, namelijk elkaar als ondernemers beter leren kennen tijdens sessies georganiseerd door één van de vennoten waarbij we leren van elkaars feed-back.

Kortom: labosessies waar je een workshopidee, een nieuwe tool, een presentatie, … eens kunt uittesten met een groep fijne collega’s als proefkonijnen. Met de (h)eerlijke feedback kan je nadien jouw concept helemaal op punt stellen (of naar de prullenmand verwijzen). Misschien resoneert jouw aanbod, jouw manier van werken of je heerlijke persoonlijkheid zodanig met een van de aanwezigen dat jullie achteraf beslissen om samen iets in de wereld te zetten?

Laat je hoofd maar thuis vanavond

met Anne De Smet

De voorbije jaren kruisten allerlei belichaamde werkvormen – Body Mind Spirit Coaching, Sensoriele Beweging, Social Presencing Theatre, … – mijn pad en ik was telkens diep geraakt door de krachtige werking ervan. Hierdoor groeide mijn verlangen om ook zelf veel meer het lichaam te gaan inzetten als bron om tot diepere inzichten en duurzame verandering te komen. Het is zo eenvoudig en tegelijk zo krachtig en vooral, je hebt dat lijf van je altijd bij je.

Dus, voor deze avond mag je je denkende hoofd thuislaten. Ik wil tijdens deze sessie een aantal van deze werkvormen met jullie uittesten om daarna te horen welke oefeningen voor jullie de meeste impact hadden. Ik hoor ook graag hoe jullie de opbouw en aanpak ervaarden en alle verdere (h)eerlijke feedback. 

Ik beloof een avond vol aangename en verrassende beweging. Het tempo zal rustig en deugddoend zijn en voor alle duidelijkheid: het is geen dansavond! Bij mooi en zacht weer gebruiken we de tuin van De Broeikas.

 Voor mezelf hoop ik hiermee een laatste duwtje te krijgen om met dit soort werk uit de kast te komen.

Tot dan graag,

Anne De Smet

Onder de naam Momentum Coaching coach en begeleid ik mensen in hun zoektocht naar de realisatie van allerlei dromen: Individuele Dromen, Dromen in Groep en Dromen van een Betere Wereld. Meer over Anne: 
Momentum Coaching

Anne DS_Mid

Praktisch

Aanmelden en bijdrage?

Deze sessie is gratis en exclusief voor alle vennoten van De Broeikas. Bovendien mag je 1 niet-vennoot meebrengen voor wie je denkt dat deze sessie interessant kan zijn. Vooraf inschrijven via is wel nodig om te weten of we het kunnen laten doorgaan. Twijfel niet langer, schrijf nu in! 

Inschrijven kan tot 28 juli via het formulier hieronder.

Wat nog?

Wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken. We serveren lekkere bieren,  wijn en biosapjes.

Parkeren?

Graag op de carpoolparking E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.
De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.

Bij het verlaten van De Broeikas, ’s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Sold out!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *