Date

2019 okt 17 - 18
Expired!

Time

All Day

Kostprijs

75 - 250 euro

Iedereen aan het roer in een snel veranderende wereld2019

Vier workshops rond bewuster en effectiever samenwerken op basis van zingeving, gelijkwaardigheid, collectieve intelligentie en flexibele organisatiestructuur.

Wij in De Broeikas geloven dat er in deze snel veranderende en complexe tijden nood is aan nieuwe vaardigheden en nieuwe vormen van leiderschap, ondernemen en samenwerken. Om zo met zijn allen een wereld te creëren waarin het goed is om te leven en te ondernemen binnen de ecologische grenzen van de planeet. Daarom bieden we – naast cowerken en cogebruik (huur van de schuur) – nu ook opleidingen aan rond bewuster en effectiever samenwerken op basis van zingeving, gelijkwaardigheid, collectieve intelligentie en flexibele organisatiestructuur. 

Op 17 en 18 oktober maak je kennis met ons aanbod via vier workshops. 

Peter Plusquin, Dieter Dehaes en Linde Vloeberghs nemen je mee in de wondere wereld van purpose, zelfsturing & sociocratie 3.0, wholeness & verbindend cirkelwerk, tools om bewuster en effectiever samen te werken.  

Meer info & inschrijven
 Meer lezen over de inhoud van elke workshop en inschrijven kan via deze link. 
Praktisch

De tweedaagse vindt plaats op 17 en 18 oktober 2019 in De Broeikas. De prijs voor de tweedaagse is 250 euro inclusief lunch op beide dagen. Kom je enkel voor één van de workshops, dan betaal je 75 euro inclusief lunch. Een dagticket kost € 150. Prijzen exclusief btw en kosten. Er is een verlaagd tarief voor mensen werkzaam in het onderwijs, in between jobs, non-profit – contacteer ons even via info@debroeikas.be

Parkeerverzoek

Parkeren graag op de carpoolparking aan de E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *