Date

2024 apr 16

Time

09:00 - 16:00

Cocreatiedag: Doe- en doelgericht bouwen!

 

Op dinsdag 16 april 2024 bieden Anje Claeys en Koen Joly een ‘doedag’ aan rond cocreatie. Iedereen van ons beschikt over een rugzak vol unieke legoblokken. Met die legoblokken kan er vanalles gebouwd worden. Mooie zaken, heel divers. Wanneer je samenwerkt met anderen zijn er heel wat meer legoblokken voorhanden. Hoe breng je die samen en kom je tot iets nieuws dat je nooit alleen had kunnen realiseren? Dat is het thema van de cocreatiedag van 16 april. Van 9 tot 16u gaan we heel doe- én doelgericht aan de slag met dit gegeven. Op speelse wijze verkennen we onze gemeenschappelijke lego-verzameling en… we gaan ook bouwen! Op het einde van de dag staan er een aantal kleine (of grotere) cocreaties in de startblokken. Cocreaties in het kader van de transitie naar een warme wereld.

Deze dag is gericht naar leden van de cocreatiekring. Al onze leden kunnen vrij deelnemen maar dienen zich wel in te schijven. Inschrijven graag voor 9 april via mail naar anje@debroeikas.be. Ben je nog geen lid van de cocreatiekring maar spreekt deze dag jou aan, neem dan contact met ons op.

We starten om 9u en sluiten af om 16u. Voor hapjes tussendoor en de lunch werken we met een potluck. Breng dus allerlei lekkers mee om te delen.

Wees zeer welkom!


Meer info

Een Cocreatiedag in De Broeikas dat inzetten op kruisbestuiving, samenwerking en synergie! Er zijn 2 cocreatiedagen per jaar, eentje in het voorjaar en eentje in het najaar.

Welkom op dinsdag 16 april 2024 van 9 tot 16u. Deze dag wordt gefaciliteerd door Koen Joly en Anje Claeys.

Koen Joly:  ‘Ik ben gepassioneerd door het zo vormgeven aan organisaties dat iedereen er zijn ding doet en er samen straffe resultaten neergezet worden. Eigenaarschap, een positieve kijk en geloven in het proces met een duidelijke focus op resultaat zijn de dingen waar ik vooral op inzet. Ik benoem wat ik denk, vind en voel op een open en duidelijke manier. Zo creëer ik de veiligheid die nodig is om de gesprekken te voeren die ertoe doen. Een uitnodigende en uitdagende context creëren is wat ik elke dag weer doe voor de mensen, teams en organisaties die ik begeleid. Op die manier gaan mensen zelf aan de slag met wat er is, gevoed door mijn expertise en jarenlange ervaring.’

Anje Claeys: ‘Ik werk als kunstenaar en scribe en doe dit in verschillende settings en contexten. Op de cocreatiedagen ben ik tekenend aanwezig om de belangrijkste inzichten te documenteren. Vanuit mijn kunstenaarschap reik ik inzichten aan rond creatie en cocreatie. Op die manier ontstaat helderheid rond wat je te doen staat. De tekeningen die de oogst van de dag capteren, worden je achteraf bezorgd via mail. Zo beschik je over een visueel kompas dat je met je mee kan nemen in je professionele reis.’

Deze dag staat enkel open voor leden van de cocreatiekring. Tekende je in op een cowerkpakket of een huurpakket dan is de deelnameprijs inbegrepen in je pakket. Meer informatie over de cocreatiekring lees je via deze link. Noteer zeker ook al de volgende cocreatiedag in je agenda! Deze gaat door op dinsdag 22 oktober 2024, opnieuw van 9 tot 16u.

Adres: Klein-Heidestraat 28e, 3370 Neervelp/Boutersem.

Aandacht! Parkeer je wagen NIET in de straat maar op de carpoolparking aan de E40. Samen houden we het dorp autoluw. Kom je met de fiets dan kan je die veilig achterlaten in onze fietsenstalling aan de ingang.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *