Date

2024 apr 16
Expired!

Time

09:00 - 16:00

Cocreatiedag

 

Op dinsdag 16 april 2024 bieden Anje Claeys, Jeroen Huys en Koen Joly een speelse en actieve dag aan rond cocreatie. 

Iedereen van ons beschikt over een rugzak vol unieke vaardigheden en talenten waarmee je allerlei bijzondere zaken in de wereld kan zetten. Wanneer je samenwerkt met anderen zijn er heel wat meer vaardigheden en talenten voorhanden. 

Hoe breng je die samen en kom je tot iets nieuws dat je nooit alleen had kunnen realiseren? En wat gebeurt er wanneer dat aanbod in het licht wordt geplaatst? Dat is het thema van de cocreatiedag van 16 april. 

Van 9 tot 16u gaan we heel doe- én doelgericht aan de slag met dit gegeven. Op welke wijze draagt jouw werk bij tot de transitie naar een warme wereld? Wat is jouw unieke verhaal? Op speelse wijze verkennen we onze gemeenschappelijke pool aan talenten en vaardigheden en… we gaan ook bouwen! Op het einde van de dag staan er een aantal kleine (of grotere) cocreaties in de startblokken. Cocreaties in het kader van de transitie naar een warme wereld.

We starten om 9u en sluiten af om 16u. Voor hapjes tussendoor en de lunch werken we met een potluck. Breng dus allerlei lekkers mee om te delen.

Wees zeer welkom!


Meer info

Een Cocreatiedag in De Broeikas dat is inzetten op kruisbestuiving, samenwerking en synergie! Er zijn 2 cocreatiedagen per jaar, eentje in het voorjaar en eentje in het najaar.

Welkom op dinsdag 16 april 2024 van 9 tot 16u. Deze dag wordt gefaciliteerd door Anje Claeys, Jeroen Huys en Koen Joly, allen lid van de cocreatiekring van De Broeikas.

Jeroen Huys: ‘Ik geef graag leiding aan bedrijven en organisaties die een transitie doormaken, waarbij een nieuw verhaal geschreven moet worden. Ik geniet ervan om omgevingen te creëren waar mensen graag deel van uitmaken en waar zowel individuen als organisaties kunnen floreren. Op deze cocreatiedag wil ik graag meeschrijven aan een gemeenschappelijk verhaal om de individuele verhalen extra kracht en zichtbaarheid te geven.’

Koen Joly:  ‘Ik ben gepassioneerd door het zo vormgeven aan organisaties dat iedereen er zijn ding doet en er samen straffe resultaten neergezet worden. Eigenaarschap, een positieve kijk en geloven in het proces met een duidelijke focus op resultaat zijn de dingen waar ik vooral op inzet. Ik benoem wat ik denk, vind en voel op een open en duidelijke manier. Zo creëer ik de veiligheid die nodig is om de gesprekken te voeren die ertoe doen. Een uitnodigende en uitdagende context creëren is wat ik elke dag weer doe voor de mensen, teams en organisaties die ik begeleid. Op die manier gaan mensen zelf aan de slag met wat er is, gevoed door mijn expertise en jarenlange ervaring.’

Anje Claeys: ‘Ik werk als kunstenaar en scribe en doe dit in verschillende settings en contexten. Op de cocreatiedagen ben ik tekenend aanwezig om de belangrijkste inzichten te documenteren. Vanuit mijn kunstenaarschap reik ik inzichten aan rond creatie en cocreatie. Op die manier ontstaat helderheid rond wat je te doen staat. De tekeningen die de oogst van de dag capteren, worden je achteraf bezorgd via mail. Zo beschik je over een visueel kompas dat je met je mee kan nemen in je professionele reis.’

Deze dag is gericht naar leden van de cocreatiekring. Al onze leden kunnen vrij deelnemen maar dienen zich wel in te schijven. Inschrijven graag voor 9 april via mail naar anje@debroeikas.be. (of via google agenda). 

Ben je nog geen lid van de cocreatiekring maar spreekt deze dag jou aan, dan kan dat op twee wijzen: je wordt lid van de cocreatiekring (en betaalt lidgeld) of je koopt een ticket voor dit event (200 EUR, excl. btw voor externen/150 EUR, excl. btw voor vennoten).

Tekende je in op een cowerkpakket of een huurpakket dan is de deelnameprijs inbegrepen in je pakket. Meer informatie over de cocreatiekring lees je via deze link

Noteer zeker ook al de volgende cocreatiedag in je agenda! Deze gaat door op dinsdag 22 oktober 2024, opnieuw van 9 tot 16u.

Adres: Klein-Heidestraat 28e, 3370 Neervelp/Boutersem.

Aandacht! Parkeer je wagen NIET in de straat maar op de carpoolparking aan de E40. Samen houden we het dorp autoluw. Kom je met de fiets dan kan je die veilig achterlaten in onze fietsenstalling aan de ingang.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *