Date

2023 okt 24
Expired!

Time

09:00 - 16:00

Cocreatiedag: Hoe mijn samenwerkingen professionaliseren?

 

Tijdens deze cocreatiedag gaan we samen aan de slag rond het thema ‘samenwerking’. Gevoed door inspirerende inzichten en uitgedaagd via boeiende vragen onderzoeken we samen hoe jij jouw samenwerkingen kan professionaliseren. Ook staan we stil bij de randvoorwaarden die belangrijk zijn in een bruisende cocreatie! Want: er zijn trekkers en duwers -leiders en volgers-, en hoe doe je dat dan samen? 

Op het einde van de dag heb je minstens drie concrete stappen die je gaat zetten, voel je verbinding met de andere deelnemers en heb je goesting om er meteen mee aan de slag te gaan. Heb je dus zin om te verbinden, te leren en concrete plannen te maken? Dan is deze dag iets voor jou.

We starten om 9u en sluiten af om 16u. Voor hapjes tussendoor en de lunch werken we met een potluck. Breng dus allerlei lekkers mee om te delen.

Wees zeer welkom!


Meer info

Een Cocreatiedag in De Broeikas dat inzetten op kruisbestuiving, samenwerking en synergie! Er zijn 2 cocreatiedagen per jaar, eentje in het voorjaar en eentje in het najaar.

Welkom op dinsdag 24 oktober 2023 van 9 tot 16u. Deze dag wordt gefaciliteerd door Koen Joly en Anje Claeys.

Koen Joly:  ‘Ik ben gepassioneerd door het zo vormgeven aan organisaties dat iedereen er zijn ding doet en er samen straffe resultaten neergezet worden. Eigenaarschap, een positieve kijk en geloven in het proces met een duidelijke focus op resultaat zijn de dingen waar ik vooral op inzet. Ik benoem wat ik denk, vind en voel op een open en duidelijke manier. Zo creëer ik de veiligheid die nodig is om de gesprekken te voeren die ertoe doen. Een uitnodigende en uitdagende context creëren is wat ik elke dag weer doe voor de mensen, teams en organisaties die ik begeleid. Op die manier gaan mensen zelf aan de slag met wat er is, gevoed door mijn expertise en jarenlange ervaring.’

Anje Claeys: ‘Ik werk als kunstenaar en scribe en doe dit in verschillende settings en contexten. Op de cocreatiedag en zal ik tekenend aanwezig zijn om de belangrijkste inzichten te documenteren. Vanuit mijn kunstenaarschap reik ik inzichten aan rond creatie en cocreatie. Op die manier ontstaat helderheid rond wat je te doen staat. De tekeningen die de oogst van de dag capteren, worden je achteraf bezorgd via mail. Zo beschik je over een visueel kompas dat je met je mee kan nemen in je professionele reis.’

Deze dag staat enkel open voor leden van de community. Heb je een cowerkabonnement of een huurabonnement dan is de deelnameprijs inbegrepen in je pakket. Noteer zeker ook al de cocreatiedagen van 2024 in je agenda! Deze gaan door op dinsdag 16 april 2024 en op dinsdag 22 oktober 2024, telkens van 9 tot 16u.

Adres: Klein-Heidestraat 28e, 3370 Neervelp/Boutersem.

Aandacht! Parkeer je wagen NIET in de straat maar op de carpoolparking aan de E40. Samen houden we het dorp autoluw. Kom je met de fiets dan kan je die veilig achterlaten in onze fietsenstalling aan de ingang.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *