Date

2023 sep 12 - 2023 okt 24
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Communitykring: Cocreatieavond

 

Cocreatieavond – Toegang enkel voor leden

Wat zijn de goede ingrediënten voor een bruisende cocreatie? Wanneer voelt een samenwerking gelukt en wanneer voelt deze mislukt? Wanneer kan je spreken van een vruchtbare kruisbestuiving? Wat draagt bij tot synergie? Dat zijn de vragen die in het midden liggen en waarmee we graag aan de slag gaan. Want iedereen verlangt ergens wel naar stromende samenwerkingen, zeker als freelancer of als ondernemer.

We verkennen het thema cocreatie in een reeks van avonden en starten hiermee op dinsdag 12 september. Een tweede cocreatieavond gaat door op dinsdag 12 december 2023. Wil je erbij zijn, markeer deze datum dan alvast nu al in je agenda.

Aan de hand van een aantal vragen en oefeningen gaan we in dialoog met elkaar en we maken ook ruimte voor plezier en ongedwongen bijpraten met elkaar, want ook fun is een goede humus voor cocreatie!

Over het thema ‘cocreatie’ werden er al eerder bijeenkomsten georganiseerd. Vorig jaar gebeurden een aantal experimenten in kleine groepjes. Daaruit staken we veel op. We willen deze ervaring en kennis nu graag verder verdiepen aan de hand van gerichte oefeningen. Zo kunnen we onze expertise rond dat thema verder ontwikkelen.

Deze avonden worden gefaciliteerd door Anje Claeys.

 

Meer info

Een communitykring in De Broeikas dat is leren van en met elkaar. Op geregelde tijdstippen komen we samen als groep om te verbinden met elkaar.

De Broeikas is een plek waar je aanwezigheid anderen kan inspireren en waar je zelf geïnspireerd kan worden door de ander. Een plek waar je als lid van de community de verbinding met jezelf, de andere leden en de wereld rondom jou kan onderzoeken, bevoelen en verdiepen. 

Welkom op dinsdag 12 september 2023 vanaf 19.30, de activiteit start om 20u. Nadien is er nog ruimte om na te praten bij een sapje, een biertje of een wijntje. 

Inschrijvingen via aanmelding in Google agenda of via mail naar anje@debroeikas.be. 

Toegang: Gratis, enkel voor leden van de community. Interesse? Overweeg dan om lid te worden van de community. Alle info over onze formules vind je via deze link.

Adres: Klein-Heidestraat 28e, 3370 Neervelp/Boutersem.

Aandacht! Parkeer je wagen NIET in de straat maar op de carpoolparking aan de E40. Dit vragen we nadrukkelijk: samen houden we het dorp autoluw. Kom je met de fiets dan kan je die veilig achterlaten in onze fietsenstalling aan de ingang.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *