Buitengewone Algemene Vergadering

Op dinsdag 8 december (20-22u) is er een Buitengewone Algemene Vergadering waarin we de leden van de ‘Buitenkring’ aanstellen, wat we voorheen ‘het Bestuur’ noemden.
De Buitenkring blijft ook in de nieuwe sociocratische organisatie van De Broeikas een belangrijke plek innemen. De Buitenkring zal het kader vormen, de missie uitdragen, de financiën bewaken en de organisatie officieel vertegenwoordigen. Een belangrijke taak dus. Net als de andere domeinen krijgt het een plekje rond de Binnenkring, waar alle domeinen zijn vertegenwoordigd en waar het hart van de organisatie zal kloppen.
Op de agenda van deze Buitengewone Algemene Vergadering staat naast de benoeming van het bestuur (=Buitenkring) ook de bespreking van de online bevraging. Een belangrijke oefening om te zien wat er leeft. Probeer er als vennoot dus zeker bij te zijn!

Praktisch

Om ons te kunnen houden aan de geldende coronavoorschriften en de zaal gepast te kunnen klaarzetten, vragen we om je aanwezigheid op voorhand te registreren via een (uiteraard gratis) ticket. Aanmelden kan via de bookingstool hieronder.

Parkeren

Parkeren graag op de carpoolparking aan de E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg. 

De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. Bij het verlaten van De Broeikas, ‘s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

De Broeikas en haar buren danken je!

Book Event

Buitengewone Algemene Vergadering gratis
Available Tickets: 40
The Buitengewone Algemene Vergadering ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

dec 08 2020

Time

20:00 - 22:00

Kostprijs

gratis

Location

De Broeikas
Klein-Heidestraat 28E 3370 Neervelp

Organizer

De Broeikas
Email
info@debroeikas.be
Tickets
QR Code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *