Date

2020 dec 08
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Kostprijs

gratis

Buitengewone Algemene Vergadering (ONLINE)

Op dinsdag 8 december (20-22u) is er een Buitengewone Algemene Vergadering waarin we de leden van de ‘Buitenkring’ aanstellen, wat we voorheen ‘het Bestuur’ noemden.
De Buitenkring blijft ook in de nieuwe sociocratische organisatie van De Broeikas een belangrijke plek innemen. De Buitenkring zal het kader vormen, de missie uitdragen, de financiën bewaken en de organisatie officieel vertegenwoordigen. Een belangrijke taak dus. Net als de andere domeinen krijgt het een plekje rond de Binnenkring, waar alle domeinen zijn vertegenwoordigd en waar het hart van de organisatie zal kloppen.
Op de agenda van deze Buitengewone Algemene Vergadering staat naast de benoeming van het bestuur (=Buitenkring) ook de bespreking van de online bevraging. Een belangrijke oefening om te zien wat er leeft. Probeer er als vennoot dus zeker bij te zijn!

Praktisch

Om ons te kunnen houden aan de geldende coronavoorschriften komen we uitzonderlijk ONLINE samen. Aanmelden kan via de bookingstool hieronder. Na inschrijving ontvang je dan een link waarmee je op 8 december kan inloggen.

Sold out!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *