Date

2019 jun 15
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Kostprijs

vrije bijdrage

Broeibar juni: KollecTiv & nieuw bier

lokale bieren
voor
straffe mensen
(of is het net andersom?)

Zaterdag 15 juni brengen we de Jazz & Lente naar de Broeikas!

Met muziek van Kollectiv, een doorwinterd Antwerps Jazz collectief, en met lokale bieren fris als de lente, geboren in 2019.

KollecTiv is : Gunther Valckenier (gitaar) – Thomas Jillings (sax) – Ondine Quackelbeen: (bas) – Herman Pardon (Drum)

Meer info over Kollectiv

Kollectiv

KollecTiv is een collectief uit het Antwerpse van doorwinterde muzikanten die hun sporen hebben verdiend op de Belgische en internationale Jazz scene. KollecTiv brengt een mooie muzikale blend uit het verleden en nu, hardbop,bebop, swing, hedendaagse jazz… steeds met respect voor de traditie binnen de geïmproviseerde muziek.

Muziek van toen in een uitvoering van nu. Als collectief spelen wij reeds meer dan 10 jaar samen op de Belgische podia en de rode draad is onze liefde en passie voor deze muziek en voor elkaar.

En ook: Biertasting! Proef 5 biertjes voor 10€

PRAKTISCH:

    • Deuren openen om 19u, het  concert om 21u
    • doorlopend: biertasting, bio sapjes, hartige hapjes
    • inkom gratis
    • voor het concert vragen we een vrije bijdrage ‘in de hoed’ van ongeveer 10€ om de muzikanten te kunnen vergoeden 
    • wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken.

WAAR?

De Broeikas
Klein-Heidestraat 28E, 3370 Neervelp
www.debroeikas.be  - info@debroeikas.be

PARKEREN?

Parkeren graag op de carpoolparking aan de E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.

Bij het verlaten van De Broeikas, 's avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker...

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *