Date

2019 nov 13
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Kostprijs

10 euro

Broeiavond ‘Be the change you want to see’

Vaak voelen we de druk van iets te moeten DOEN, en vergeten we dat hoe we zelf ZIJN, de grootste impact heeft. We vergeten dat de wereld ook hier is, voor onze neus, voor onze voordeur, en in ons eigen huis. We vergeten dat wat ons het meest plezier brengt, ook de wereld het meest plezier doet.

We leven in boeiende tijden. Nooit eerder waren de uitdagingen waar we als mensheid voor staan zo groot. Nooit eerder waren er zoveel mogelijkheden, opties en kansen om zelf mee de verandering te zijn die we in de wereld willen zien.

Peter Plusquin en Linde Vloeberghs nemen je tijdens deze actieve Broeiavond mee naar de vraag wie jij bent en welke verandering jij hier op aarde brengt en te brengen hebt. Deze avond is tevens de informatie- en introductieavond van het Broeitraject ‘Van zijn naar doen’: een vijfdaags traject gedurende een half jaar, om met een groep van gelijkgestemden de verandering die we elk willen zien in de wereld, proberen te zijn.

 

Over facilitators Peter Plusquin en Linde Vloeberghs
 

Net als velen zoeken we naar onze beste bijdrage aan deze wereld. En liefst eentje waarvan we ook zelf blij worden, en ons gezin ook. Eentje dichtbij huis. Vanuit ons eigen zijn brengen we verandering in de wereld. We creëerden dit traject vanuit ons eigen verlangen om samen met anderen op pad te zijn. Daarom duiken we samen met jullie erin, en laten we onszelf ook echt zien. Als purpose coach brengt Peter jouw innerlijke ‘why’ bij jou naar boven. Zodat je in je eigen unieke verhaal stapt, leiding neemt en anderen inspireert om van de wereld een zinvollere, menselijkere en duurzamere plek te maken. Linde brengt als cirkel- en transformatiefacilitator veiligheid, verbinding en echtheid in de groep. En nodigt jou uit om je eigen essentie, grootsheid en kwetsbaarheid te zien en te laten zien.

PRAKTISCH

Wanneer?

Woensdag 13 november 2019

19u30-20u: Onthaal
20u-21u45: Interactieve lezing: ‘Be the change you want to see’
21u45-22u: We geven info over De Broeikas, cowerkplek voor bezielde ondernemers, thuiswerkers en kunstenaars.

Aanmelden?

Gelieve aan te melden via deze link

Bijdrage?

Prijs: 10 EUR

Betalen kan door overschrijving op het rekeningnummer BE08 5230 4805 7313 op naam van De Broeikas. De BIC code is TRIOBEBB. Als mededeling noteer je: Inschrijving Broeiavond en je naam. Om onze administratie haalbaar te houden, is annuleren evenwel niet mogelijk. Dank voor je begrip. Er volgt ook geen herinneringsmail.

Wat nog?

Wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken. We serveren lekkere bieren,  wijn en biosapjes.

Parkeren?

Graag op de carpoolparking E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.
De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.

Bij het verlaten van De Broeikas, ’s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *