Date

2020 sep 07
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Algemene Vergadering

kring

Als vennoot ben je van harte welkom op onze Algemene Vergadering op maandag 7 september 2020 om 20u. Deze vergadering is niet alleen nuttig om meer te horen over het reilen en zielen achter de schermen van De Broeikas, maar is tevens een kans om je stem te laten horen als mede-eigenaar en zo mee de koers te bepalen van dit eigen-zinnige project. Omwille van corona is inschrijven verplicht zodat we de nodige maatregelen qua veiligheid kunnen nemen. Breng ook je mondmasker mee.

De opstelling van de zaal is corona-proof, wat betekent dat de persoonlijke tussenruimte van 1,5 meter gerespecteerd wordt. Eens gezeten kan je je mondmasker afzetten. Bij het circuleren doorheen de ruimte is het mondmasker sterk aangewezen omdat de persoonlijke tussenruimte dan waarschijnlijk niet gerespecteerd kan worden.

Na afloop trakteren we jullie graag op een fris glas en kan je volop napraten met de andere vennoten. Een belofte voor boeiende gesprekken, want we blijven erbij: met al onze vennoten samen, kunnen we de wereld veranderen!

Parkeren

Graag vragen we je om niet te parkeren in de dorpskern maar op de Waversesteenweg of op de carpoolparking E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.

De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je. 

Bij het verlaten van De Broeikas, ’s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *