Belangrijke informatie voor jou als huurder

Fijn dat je jouw activiteit laat doorgaan in De Broeikas! voor een vlot verloop van jouw activiteit, vestigen we je aandacht graag op onderstaande zaken.

Parkeren

Je parkeert je wagen op de carpoolparking (Waversesteenweg) aan de oprit van de snelweg. Als je materiaal wenst af te zetten kan je de Klein-Heidestraat inrijden, het materiaal afzetten en vervolgens ga je parkeren op de carpoolparking. Vraag dit eveneens aan de deelnemers van je activiteit. Via deze maatregel willen we de parkeeroverlast voor de buren beperken tot het minimum. Dank om rekening te houden met ons verzoek. Dit is belangrijk voor een goede verstandhouding met onze buren.

Bij aankomst

De deur van De Broeikas zal open zijn. Is dat niet het geval kan je telefoneren naar Anje (0498/527085) of Benoît (0498/546549). Zij wonen in het woonerf naast De Broeikas.

Op de tafel in de keuken vind je een document waarop je je verbruik van dranken en snacks kan noteren. Deze worden achteraf afgerekend. Koffie en thee zijn inbegrepen in de huurprijs. Andere dranken (water, wijn, bier, sappen) en snacks (diverse repen), zijn verkrijgbaar en worden verrekend na afloop van de activiteit, via factuur.

Er ligt een checklijst waar alle weetjes op staan in de keuken. Neem even de tijd dit door te nemen.

Faciliteiten

Je kan vrij beschikken over de apparaten in de keuken: oven (geen microgolf), vaatwasser, koffiemachine (met vele functies), waterkoker, inductiekookplaat (2 bekkens). Er is servies/bestek aanwezig voor 60 personen. Er zijn 100 glazen beschikbaar.

Er zijn 8 grote tafels en 4 kleine tafels, 35 stoelen, 6 banken, 8 zitplaatsen ovv zetels en verder ook nog 10 poefjes. Je kan meubels verzetten maar dient dit te doen met de nodige omzichtigheid omdat de aarden vloer zeer gevoelig is. Meubelen steeds verplaatsen met 2 personen. Na afloop plaats je de meubelen terug zoals ze stonden. Er zijn eveneens ‘wieltjes’ ter beschikking voor het verplaatsen van meubels in geval je alleen bent.

Eveneens beschikbaar: beamer, scherm, 2 flipcharts en printer.

Er zijn 2 buitenruimtes voor jou beschikbaar: de patiotuin aan de straatzijde en de weidetuin achter het gebouw die je kan bereiken via het steegje rechts van de hoofdingang.

Bij vertrek

Na gebruik laat je de ruimte achter zoals je ze aangetroffen hebt. Heb je poetsgerief nodig dan vind je dat in de hoge kast naast het keukenrek.

We hopen dat de plek jouw veel inspiratie zal geven en hopen je gauw terug te zien!

Het is ook fijn als je foto’s deelt van je activiteit op sociale media. Tag ons, dan delen we het bericht. We zijn te vinden op Facebook, Instagram (@cobroeikas) en LinkedIn. Volg ons en help ons om de plek verder bekend te maken.

We wensen je een fijn gebruik toe van De Broeikas!