Date

2020 okt 08 - 2020 dec 17
Expired!

Time

19:30 - 20:45

Kostprijs

155.00€

Yoga lessenreeks

Versterk de verbinding met je natuurlijke zelf via het pad van yoga.

 

Stel dat we beter verankerd zijn in ons lichaam, dat we soepel en beweeglijk in het leven staan? Stel dat we ons lichaam meer zouden inzetten als kompas? Stel dat we écht kunnen leren om te luisteren naar de signalen die ons lichaam ons dagelijks geeft? In welke mate zou jou dit kunnen dienen als mens, als professional, als partner, als ouder,…

Deze yoga-reeks van 10 sessies wordt gegeven op donderdagavonden in De Broeikas en loopt van donderdag 8 oktober tot en met 17 december 2020. De prijs voor de 10 lessen bedraagt 155 EUR. Deze reeks gaat door in De Broeikas in Neervelp, op de aarden vloer.
Praktische informatie
De les start om 19u30 en loopt tot 20u45. Nadien is er nog tijd voor vragen.
Wat nog?
Draag losse kledij en breng je yoga-matje mee alsook een dekentje.
Parkeren?
Graag op de carpoolparking E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.
De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.
Bij het verlaten van De Broeikas, ‘s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Over de lesgever, Benoît Smets

Benoît is reeds jaren bezig met yoga. Hij volgde yoga in Yogastudio Perpleks in Leuven en voelde zich aangetrokken tot deze vorm van klassieke yoga. Hij besloot een opleiding te volgen tot yoga-docent en zit momenteel in het derde jaar van zijn scholing.

In zijn professionele leven werkt Benoît als tuinarchtitect. Hij geeft professioneel advies als tuincoach en begeleidt mensen om via hun eigen tuin meer in verbinding te komen met de natuur. Via de yoga brengt hij mensen in contact met hun eigen natuur. Zo verbindt hij de ‘kleine natuur’ met de ‘grote natuur’.

Meer info via benoit_smets@hotmail.com.
Website: www.terrrayoga.be.

Sold out!