Date

2019 mei 03
Expired!

Time

01:30 - 18:30

Kostprijs

47 euro

Jij als deel van de oplossing – workshop met Rudy Vandamme

Kennismaken met De Broeikas – cobroeien met Rudy Vandamme – netwerkevent – vrijdag 3 mei

We staan met zijn allen voor grote maatschappelijke uitdagingen. Onze kinderen spijbelen voor het klimaat. Maar wat doen wij als professionals? Hoe kunnen wij elk binnen onze eigen professionele context nog meer het verschil maken? Nog meer die kantelaars, inspirators en cocreatoren worden van een duurzame en warme samenleving!

We nodigen jou uit om De Broeikas te komen ontdekken, een ferme bio-ecologisch verbouwde schuur in Neervelp. Ontstaan uit de droom van een paar mensen om een plek te zijn waar professionals kunnen thuiskomen. Om te cowerken, te cocreërenen samen een labo te vormen voor een warme wereld.

Op 3 mei nodigen we jou uit om mee te komen denken en doen en gaan we aan de slag metdeze drie vragen:

Welke verandering wil jij in de wereld zien? Hoe kan jij nog meer een deel van de oplossing zijn? En welke rol kan een plek als De Broeikas daarin spelen?

We doen dit onder professionele begeleiding Rudy Vandamme, doctor in de psychologie en senior trainer, docent en auteur. Met zijn methodiek ‘De ontwikkelcirkel’, verbinden we ons als groep rond deze centrale vragen. Het antwoord op complexe vragen ligt immer niet bij één persoon, maar is in deeltjes aanwezig bij elk van ons. Door verbinding, kruisbestuiving, en authentieke ontmoeting kunnen antwoorden zich geleidelijk ontplooien en ontwikkelen in de groep als lerend geheel. We keren naar huis boordevol inspiratie, en mogelijksook met kiemen voor concrete samenwerkingen en projecten.

Kan je je in de namiddag niet vrijmaken voor de workshop, maar wil je er toch graag bij zijn? Dan ben je welkom op het ontmoetingsmoment vanaf 17u om met gelijkgestemden uit te wisselen over dit thema, of te ontdekken hoe De Broeikas jou zou kunnen ondersteunen.

Meer info over Rudy: www.rudyvandamme.net

Ben je nu al nieuwsgierig naar de methodiek, bekijk dan even dit filmpje: De zeven stappen van de Ontwikkelcirkel

VOOR WIE?

  • voor ondernemers, trainers, consultants, coaches, leidinggevenden… die een verandering willen zien in de wereld
  • voor wie in zijn eigen context of eigen organisatieactiefverandering wil creëren
  • voor wie gelijkgestemden wil vinden
  • voor wie de Broeikas als ‘labo voor een warme wereld’ wil leren kennen

WANNEER

vr 3 mei 2019:

  • 13u30-17u00: workshop met Rudy Vandamme inclusief toelichting werking de Broeikas
  • 17u00-18u30: GRATIS receptie en netwerkmoment met rondleidingen in de Broeikas

BIJDRAGE

  • workshop: 47€ pp (incl. btw)
  • netwerkvent met receptie: gratis

AANMELDEN

Aanmelden kan via deze link

WAAR

De Broeikas
Klein-Heidestraat 28E, 3370 Neervelp
www.debroeikas.be  info@debroeikas.be

Parkeren graag op de carpoolparking E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.
De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.