Date

2020 okt 10
Expired!

Time

19:30 - 00:00

Herfstconcert: People On A Moon

Over de Band: People On A Moon

People On A Moon, dat is Antwerpen, Brussel en Leuven united in one band! Dit vijftal zal fans van Pink floyd, dEUS, Eels of Wilco zeker kunnen bekoren. Ze brengen een gevarieerde set, opgebouwd rond de songs van frontman Bernd Annaert, die soms doet wegdromen en dan weer in je gezicht slaat. De jazzy-indie grooves van drummer Pierre Steenackers en bassist Christiaan Franz blenden mooi samen met de warme rhodes sound van toetsenist Tristan Kuijpers en de edgy gitaarsolo’s van Mike Boeijkens. Laat je meeslepen uit de troebele woestijn, door de harde realiteit tot bij het goddelijke licht waar vrijheid en geluk zegevieren! 

Omwille van Corona werd hun vorige concert in De Broeikas gecanceld.  Intussen hebben ze een gloednieuwe plaat opgenomen ‘Highways’, die binnenkort zal verschijnen en die ze met dit concert voorstellen. Een reden te meer om dit pre-release concert niet te missen!

Meer over People On A Moon: 
https://vi.be/peopleonamoon 
https://www.instagram.com/people_on_a_moon/

Praktisch

  • Deuren openen om 19u30, het  concert start om 20u30
  • inkom: 10€
  • wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken.
  • Uiteraard is het concert helemaal corona-proof met aangepaste setting, waardoor de plaatsen ook beperkt zijn. Snel inschrijven dus als je erbij wil zijn!
  • Kom je met meerdere personen uit je eigen bubbel? Bestel je tickets dan samen. Zo kunnen we jullie stoelen alvast  klaarzetten en ben je er zeker van dat je samen kan zitten.

Parkeren

Parkeren graag op de carpoolparking aan de E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg. 

De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. Bij het verlaten van De Broeikas, ’s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

De Broeikas en haar buren danken je!

Sold out!