Date

2020 jan 25
Expired!

Time

19:30 - 23:00

Kostprijs

30 euro/duoticket

Concert ‘De Troubadours’

troubadours2

Op deze avond heffen we het glas op 2020, op onszelf en op De Broeikas! Het wordt een ontspannen avond vol muziek en vol verbinding met andere toffe vennoten. Muzikanten van dienst zijn de Troubadours. Geen klassieke band, maar een project ontstaan vanuit de Wissel, een organisatie in de Jeugdzorg, en het artistiek collectief Barranja. Ze geven  jongeren tussen 14 en 25 jaar, die vaak het gevoel hebben dat er voor hen weinig of geen plaats is in de samenleving, een stem in de wereld. Tijdens hun optredens brengen ze een verhaal op muziek. Ze worden hierbij  gecoacht en muzikaal begeleid door de mensen van Barranja. Verwacht je aan muziek op niveau en voer voor babbels achteraf.

De Troubadours, dat is:

  • geraakt worden in hart en ziel
  • authentieke verhalen die kracht geven
  • kwetsbaarheid, veerkracht, liefde voor elkaar, en bovenal puur zangplezier
  • stuk voor stuk herkenbare verhalen voor jong en oud, voor iedereen.
  • zingen over liefde, het worstelen met onszelf en elkaar, het zoeken, het onrecht,…
  • een groep waar we nog van gaan horen.

Meer over De Troubadours.

Bekijk hier de filmpjes van De Troubadours op Iedereen Beroemd.

PRAKTISCH

Wanneer?

Zaterdag 25 januari 2020

19u30-20u: Deuren open
20u-21u30: Concert van de Troubadours
21u30-23u: Napraten aan de bar

Aanmelden en bijdrage?

Prijs (VVK): 30 EUR voor een duoticket : 2 tickets + 2 drankjes
Prijs aan de kassa: 40 EUR voor een duoticket

Wat nog?

Wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken. We serveren lekkere bieren,  wijn en biosapjes.

Parkeren?

Graag vragen we je om niet te parkeren in de dorpskern maar op de Waversesteenweg of op de carpoolparking E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.

De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je. 

Bij het verlaten van De Broeikas, ’s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.