Date

2019 dec 11
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Kostprijs

15 euro/duoticket

Broeiavond ‘Stilte’

Kan stilte de wereld redden?

Deze workshop gaat niet door en zal later hernomen worden.

Stel dat we in een stillere wereld zouden leven? Hoe zou die er dan uitzien? Hoe zouden we ons hierin gedragen? Welke problemen zouden er niet meer zijn?

In een inspirerende, interactieve workshop neemt stilte-onderneemster Cathy Camertijn ons mee op pad en gaan we samen op zoek naar die stillere wereld en hoe elk van ons hieraan zou kunnen bijdragen.

cathy-van-1-768x584

Over facilitator Cathy Camertijn 

Cathy integreert sinds 5 jaar heel bewust stilte als oplaadbron en reflectie binnen haar eigen rol als onderneemster.  Dit jaar maakte ze met haar Vansi (Van en Silence, haar omgebouwde camionette) een tocht van vier maanden door Europa. 

7 landen, 15 000km. Ze kwam met vele verhalen en inzichten terug. Het is haar missie om meer stilte te creëren.
Meer info via: https://silentworld.be/

Silence decreases stress

Silence stimulates creativity

Silence reduces the number of conflicts

Silence provides answers

Silence heals your own emotions and encourages mindful speaking

Silence creates new perspectives

Silence connects you to your own voice

Silence brings you in contact with the collective wisdom

Silence helps you slow down and live mindfully

Silence cultivates confidence and flow

Silence is the new money

PRAKTISCH

Wanneer?

Woensdag 11 december 2019

19u30-20u: Onthaal
20u-21u45: Interactieve lezing
21u45-22u: We geven info over De Broeikas, cowerkplek voor bezielde ondernemers, thuiswerkers en kunstenaars.

 

Aanmelden en bijdrage?

Prijs: 15 EUR voor een duoticket, aanmelden kan via de knop hieronder. Om onze administratie haalbaar te houden, is annuleren evenwel niet mogelijk. Dank voor je begrip.

Betalen op de avond zelf kan ook, dan betaal je 20 EUR voor een duoticket. Gelieve gepast cash geld te voorzien, aangezien we geen bankcontact hebben.

Wat nog?

Wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken. We serveren lekkere bieren,  wijn en biosapjes.

Parkeren?

Graag op de carpoolparking E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.
De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.

Bij het verlaten van De Broeikas, ’s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.