Date

2019 mei 08
Expired!

Time

07:30 - 22:00

Kostprijs

10 euro

Broeiavond: Liefde & onthechting – Sleutel tot innerlijke kracht


Een ingrijpende gebeurtenis of aanhoudende veranderingen kunnen een zware impact hebben op mensen en organisaties. Denk maar aan aanslepende reorganisaties, overnames, het verlies van je job of het heengaan van een geliefde. Deze gebeurtenissen of veranderingen dwingen mensen om te onthechten. Hoe pijnlijk ook, we hebben los te laten zodanig dat het nieuwe zich in zijn volle potentieel kan ontvouwen. Onthechten om zich opnieuw te kunnen hechten, de verbinding weer aangaan, geïnspireerd kunnen blijven of opnieuw geïnspireerd kunnen worden.Hoe doe je dit, hoe kan je zulke pijnlijke belevenis omvormen tot bron van innerlijke kracht?

Tijdens een interactieve Broeiavond deelt Catherine Carton inzichten die ze kreeg uit haar business- en levenservaring alsook van haar mentoren. Ze vertelt hoe ze die in de praktijk brengt binnen organisaties evenals in het werken met anderen en reikt zo handvaten aan die ook inzetbaar zijn in jouw eigen (werk)situatie.


OVER DE FACILITATOR

Catherine Carton is vijftien jaar lang actief geweest als leidinggevende marketing & sales in de farmaceutische industrie; herstructureringen en bedrijfsovernames waren de rode draad doorheen al die jaren. Door een verlies in haar persoonlijke levenssfeer heeft ze het belang en de kracht van onthechten ervaren. Gesterkt met heel wat nieuwe kennis en inzichten ondersteunt ze vandaag mensen en organisaties tijdens hun proces van hechten en onthechten. Zij doet dit zowel als organisatiecoach, loopbaanbegeleider en traumacoach.

Meer info over Catherine en haar werk vind je op http://www.catherinecarton.be


VOOR WIE?

  • Voor iedereen die te maken kreeg met een ingrijpende verandering en wil leren hoe je hier kracht kan uithalen.
  • Voor leidinggevenden in organisaties die meer willen weten over de impact en kansen van veranderingen op hun mensen.
  • Voor iedereen die gelijkgestemden wil ontmoeten.
  • Voor wie de Broeikas als ‘labo voor een warme wereld’ wil leren kennen.

WANNEER?

woe 8 mei 2019:

  • 19u30: we openen de deuren
  • 20u00: we starten de interactieve lezing
  • 21u45: we vertellen iets over de Broeikas, en praten na met een drankje


BIJDRAGE

10 euro voor een duoticket. Breng gratis iemand mee!
Inschrijven kan via deze link.
Betalen kan door overschrijving op het rekeningnummer BE08 5230 4805 7313 op naam van De Broeikas of ter plekke de avond zelf. De BIC code is TRIOBEBB. Als mededeling noteer je: Inschrijving Broeiavond +datum en je naam. Om onze administratie haalbaar te houden, is annuleren na betaling evenwel niet mogelijk. Dank voor je begrip.


WAAR

De Broeikas
Klein-Heidestraat 28E, 3370 Neervelp
www.debroeikas.be  – info@debroeikas.be


PARKEREN

Parkeren graag op de carpoolparking aan de E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.