Wij schrijven een nieuw verhaal!

De zevende editie van de algemene vergadering in juni deed ons stilstaan bij wie we zijn, waar we staan en waar we graag naartoe willen varen. Meer dan ooit tevoren willen we het laten bruisen in De Broeikas en daarom sleutelen we aan onze formules. De Broeikas is niet zomaar een zaal die je kan huren of een plek waar je kan komen cowerken. Nee, het is veel meer dan dat. De Broeikas dat is een verhaal van kruisbestuiving en synergie, waar mensen mekaar ontmoeten en waardoor er heerlijke samenwerkingen kunnen ontstaan. De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld. De Broeikas, Ruimte voor Cocreatie en Experiment.

Wanneer je gebruik maakt van De Broeikas, als cowerker of als huurder, ga je deel uitmaken van het netwerk van De Broeikas. Een netwerk dat je zal prikkelen, plezieren en voeden. Vanaf 1 september faciliteren we de kruisbestuivingen binnen het netwerk via netwerkdagen en cocreatiedagen. De leden van de community zullen op actieve wijze ondersteund worden. Daarnaast maken we ook ruimte om te leren over cocreatie. Ook zetten we terug in op Broeiavonden waar leden van het netwerk hun kennis en kunde kunnen delen met een breder publiek. Dat en nog veel meer zit eraan te komen, in De Broeikas!

Hou onze website in het oog (ga alvast eens piepen op onze ‘huur-de-schuur’-pagina via deze link) en onze sociale media-kanalen. Na een lange en deugddoende zomerstop zal het weldra weer gaan bewegen, hier in onze heerlijke schuur in het hart van Neervelp!

Share this post