Verbouwingen op til in De Broeikas

Dierbare vennoot en sympathisant van De Broeikas,

Een paar jaar (of korter) geleden besliste je met een gul hart mee te schrijven aan het toekomstverhaal van een prachtige schuur in het landelijke Neervelp. Jouw aandeel samen met dat van vele anderen maakte dat een droom werkelijkheid werd: de oude schuur werd met veel zorg en respect voor haar authentieke karakter ecologisch verbouwd.

Iedereen die er voor ’t eerst binnenkomt valt letterlijk stil bij het ervaren van deze indrukwekkende en mooie ruimte. Dus … nog eens een dikke merci voor wat je mee mogelijk hebt gemaakt.

En toch willen we binnenkort grondig verbouwen in De Broeikas (en niet enkel discussiëren over de kleur van het behangpapier).  Over deze belangrijke kwestie willen we graag met zoveel mogelijk vennoten, geïnteresseerden en belanghebbenden in gesprek gaan tijdens onze jaarlijkse Algemene Vergadering op zondag 4 juni 2023.

Die verbouwing is trouwens figuurlijk bedoeld (we zouden wel gek zijn om echt te verbouwen), maar wel broodnodig om het gebouw en het project een stabiele toekomst te geven. En dan bij voorkeur een toekomst die aansluit bij ons sociaal oogmerk.

De Broeikas is ook een Coöperatieve Vennootschap. Dat wil dus zeggen dat we voluit de kaart trekken van het coöperatieve gedachtegoed en samen met jullie dit nieuwe toekomstverhaal willen beginnen schrijven.

Daarom een warme oproep om in groten getale aanwezig te zijn op deze speciale editie van de Algemene Vergadering van De Broeikas cv op zondag 4 juni van 14.00 tot 18.00. Noteer alvast deze datum in je agenda. We sturen je vooraf nog meer details en een aanmeldingsformulier.
We vinden het belangrijk dat je erbij bent en mee je stem kunt laten horen. Dit gaat immers over een project waar je mee in investeerde.

Wil je sneller al eens langskomen? Op zaterdag 6 mei vanaf 19u is er weer Café De Broeikas, een niet te missen gezellig event om bij een lekkere lokale pint of een wijntje te genieten van leuke gesprekken. Breng gerust vrienden en kennissen mee om eens in De Broeikas op café te gaan. 

Hartelijke groet,
 
Anne, Anje en Koen
Bestuurders van De Broeikas

Share this post