Tevreden terugblik op People On A Moon

De muziekgroep People On A Moon heeft geknald op onze Broeibar! Met dit herfstsouvenir brengen we je graag terug naar zaterdag 10 oktober 2020. De Broeibar is een event om elkaar op te warmen met muziek en een speciaal biertje (of een fruitsap). Dit herfstconcert heeft wat op zich laten wachten, maar wat kijken we er zelf met een warm hart en vlinderbuik naar terug. Onze cirkel voelde rond; het geluk dat de band kon optreden (sterke set met een drummer in last-minute-quarantaine), topmuziek, gezellige bubbels, sfeerlicht, lekkere biertjes, pompoensoep en vele chansaars met een kussentje onder hun gat. We hopen ook dat deze herinnering jullie nablijft in de warmste schuur van’t land. En anders doe je maar een extra trui aan. 😉

We danken de band People On A Moon voor de flexibiliteit en creativiteit, zonder jullie konden we dit niet waarmaken. En wat een publiek en support brachten jullie mee, ze kwamen enthousiast vanuit Antwerpen tot hier! Veel succes met jullie nieuw album.
We danken ook de muziekliefhebber die veilig uit zijn/haar kot kwam en koos voor een streepje verbindende cultuur. 
And last but not least: de vennoten van De Broeikas. Jullie zijn de drager van dit hele gebeuren. (special thanks aan Johan Aerts!)

Indien je erbij was: dikke merci om elkaar en ons te verwarmen vanuit je bubbel.
Indien je het volgende event niet wil missen: je kan je inschrijven op de nieuwsbrief van De Broeikas, onderaan op onze site.
Indien je suggesties hebt, mail ze ons door. Wij zijn nieuwsgierig!

Veel plezier met het fotoalbum.

Share this post