Cowerken

Komen cowerken in De Broeikas? Het kan nu op maandag, dinsdag en woensdag (en weldra ook op andere dagen). Ontmoet gelijkgestemden, ervaar de kracht van verbinding en vind rust en focus in je werk.

Twijfel je of dit iets voor jou is? Kom het gratis uitproberen. 

Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina en geniet van je 3 gratis proefdagen. Overtuigd? Dan kan je kiezen uit één van onze formules.

WAAROM COWERKEN?

Is cowerken iets voor jou? Het is tenslotte een maandelijkse investering, terwijl je evengoed gratis thuis kan werken, zonder verplaatsing, toch? We zetten even op een rijtje waarom het een meerwaarde voor je kan zijn.  

Cowerken in de Broeikas geeft je:

focus

verbinding

Je bent ondernemer of kunstenaar en hebt dus veel te doen. Om alles rond te krijgen heb je focus nodig en die thuis vinden is vaak heel moeilijk. Misschien heb je geen eigen bureau of atelier, of moet je eerst de spullen van je gezin opruimen, of raak je steeds afgeleid raakt door allerhande dingen: persoonlijke mails, het huishouden, internet, spelende kinderen, of je thuiswerkende partner, 

… En voor je ’t weet is er opnieuw een dag om, zonder te doen wat je eigenlijk had gepland. Herkenbaar?

In de Broeikas kom je toe in een uitnodigende werkomgeving. De dagindeling wordt gestructureerd, waardoor je in de stilteblokken ongestoord kan doorwerken. Tussendoor zijn er gemeenschappelijke pauzemomenten -binnen aan de koffie, of buiten in het groen- voor de nodige zuurstof en ontspanning. Ook de opstart van de dag gebeurt samen, in kring. Deze vertraging vooraf, zorgt voor een scherpe focus, en een grote versnelling nadien. 

Werk je voltijds of gedeeltelijk van thuis uit, dan voel te je soms alleen. Geen collega’s om even mee te praten aan de koffie, om je twijfels mee te delen, je successen te vieren of geïnspireerd te worden tot nieuwe dromen. Geen collega’s om even je computerprobleem te bekijken, je tekst na te lezen, of je te tonen hoe een Facebook advertentie werkt. Als ondernemer doe je dit allemaal zelf. Dit kost tijd, waarin je niet kan bezig zijn met jouw vak, met jouw passie. Dit kost je vrije tijd, of tijd met je gezin.

In de Broeikas kom je terecht in een netwerk van ondernemers en kunstenaars, elk met hun eigen expertise. Hier kan je terecht met vragen over domeinen waarop jij kennis mist, én kan je zelf anderen helpen. In dit prettig allegaartje van dynamische en ondernemende mensen die elk een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij, vind je gelijkgestemden waarmee het fijn praten is aan de koffie, die je inspireren, uitdagen en voeden. Los daarvan kan je ook deelnemen aan intervisiemomenten, brainstormsessies, en teambuildingsactiviteiten.

rust

groeikansen

Zelfstandig zijn betekent dat je een leven hebt losgelaten waarin je, in ruil voor afgesproken werk, veel rust krijgt: elke maand je loon, vast te werken uren, betaald verlof,… Je laat dit los om jouw missie uit te bouwen tot een winstgevend verhaal. En dat kan alleen als je intern de rust weet te behouden en focust op je doel. 

Verlies je die rust, dan compenseer je dit door avonden of weekenden doorwerken, minder slapen, meer zorgen,… Ten koste van jezelf, je gezin, je relatie, en uiteindelijk ook je missie. In de Broeikas is net dat het eerste wat opvalt: rust! Het is een plek om te verstillen. Door de architectuur, de keuze van materialen,  de inrichting, enr heel de filosofie. 

Zodra je hier binnenstapt, word je meegezogen in de verstilling. Dit geeft je rust in je werk zodat je beter hoofd-van bijzaken kan onderscheiden en je strategie slim kan bepalen. Deze rust neem je vervolgens mee naar huis, zodat je daar je werk kan loslaten en er helemaal kan zijn voor je gezin…

Je onderneming kan groeien zolang je als mens groeit. Dat is niet evident als je opgeslokt wordt door alle dagelijkse beslommeringen, thuis in je eentje. Om te groeien met je onderneming is het nodig niet alleen te werken IN je onderneming, maar ook AAN je onderneming.

In de Broeikas sta je in de startronde van de dag als cowerker telkens weer stil bij je missie, je doel. Je wordt hierin bevraagd en uitgedaagd. Je ontdekt verbindingen met elkaar en ontwikkelt samenwerkingen. 

In deze vruchtbare incubatorruimte voor innovatie worden groeikansen zichtbaar. Zo blijf je als ondernemer scherp en paraat, en valt je missie niet in slaap terwijl jij zo veel en hard aan het werk bent.

58461636_380375125888015_1580118051586572288_n
52765537_2228472770734522_8672304660213661696_n
broeikas_meditatieplekje

JA, IK WIL GRAAG COWERKEN! HOE WERKT HET PRAKTISCH?

De Broeikas is een plek van ‘samen maken’. Daarom word je eerst co-eigenaar van het project via een investeringspakket van 5.000 of 2.500 EUR, maar je kan er ook voor kiezen om minder te investeren. Instappen kan vanaf 100€.

Hierna kan je instappen als cowerker. De plaatsen zijn beperkt. In het totaal kunnen er 45 mensen instappen als cowerker van De Broeikas. In een eerste fase stellen we 20 werkplaatsen beschikbaar. Op voorhand kies je jouw ideale formule:

1) BLOEIFORMULE: 1 dag per week of 5 dagen per maand : 157 €/maand, excl. BTW voor een jaarabonnement

2) BROEIFORMULE: 3 dagen per week:  217 €/maand, excl. BTW voor een jaarabonnement

3) PROEFFORMULE: 10 beurtenkaart: 397€ , excl. BTW voor 10 dagen (4 maanden geldig), of 297 €, excl. BTW voor 10 dagdelen (4 maanden geldig)

JA, IK WORD 1 VAN DE 20 COWERKERS!

Schrijf je in via het formulier en geniet alvast van je 3 gratis proefdagen. 

Voornaam

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Naam bedrijf

Juridische structuur (eenmanszaak, bvba, cvba, vzw, vof,…)

BTW-nummer

Straatnaam

Nummer

Postcode

Gemeente

Ja, ik meld me aan als cowerker!

Ik kies voor volgende formule:
Bloeiformule: Jaarabonnement voor 1 dag per week/5 dagen per maand – 157 EUR/maand (excl. BTW)Broeiformule: Jaarabonnement voor 3 dagen per week/15 dagen per maand – 217 EUR/maand (excl. BTW)10-beurtenkaart: 10 dagen gedurende 4 maanden – 397 EUR/10 beurtenkaart (excl. BTW)10-beurtenkaart: 10 dagdelen gedurende 4 maanden – 297 EUR/10 beurtenkaart (excl. BTW)

Ik kies voor een jaarabonnement betaal graag op volgende wijze:
per jaar: 2447 EUR voor de Broeiformule of 1747 EUR voor de Bloeiformule (prijzen excl. BTW)per kwartaal: 547 EUR voor de Broeiformule of 447 EUR voor de Bloeiformule (prijzen excl. BTW)per maand: 217 EUR voor de Broeiformule of 157 EUR voor de Bloeiformule (prijzen excl. BTW)

Graag eerst eens proeven? Dat kan ook!
Proefdag: ik kom 3 dagen gratis proeven van De Broeikas

Ik ben geïnteresseerd als…
KunstenaarKenniswerkerFreelancerKlimaatambassadeurOndernemerZelfstandige in bijberoepZelfstandige in hoofdberoepIets anders…

Ik zal de cowerkplek bij voorkeur gebruiken op:
MaandagDinsdagWoensdag

Dit wil ik graag nog even vermelden

[recaptcha]