Als ervaren én als startende ondernemer dien je je stevig te verankeren om je missie in de wereld te zetten. Je doen en je zijn dienen in balans te zijn. Wil je hier samen met een groep gelijkgestemden in oefenen en groeien, dan is er voor jou deze groep.

Ondernemen in de 21ste eeuw is niet voor watjes. het vraagt best wat durf en ondernemersintelligentie. De woorden duurzaamheid en zorg voor onze planeet zijn niet meer weg te denken en zonder zorg voor jezelf hou je het niet vol.

Vroeger wat het voldoende om goed brood te bakken, vriendelijk te zijn en je etalage te verzorgen. Vandaag de dag gelden er andere spelregels, zeker als je aan het pionieren bent. Het ontdekken en ondersteunen van deze nieuwe wijze van ondernemen, behoort tot de kern van waar de Broeikas voor staat. We ervaren het niet alleen zelf, ook ons groeiend aantal cowerkers getuigt ervan. De Broeikas is een project waar we een nieuw type ondernemerschap beoefenen én ook anderen daarin meenemen en ondersteunen. Zoals je weet zijn we een coöperatieve met een maatschappelijke ambitie.

Leren ondernemen leerde je niet op school en ook niet op de hogeschool of universiteit. Tijdens een training bij Unizo of Starterslabo leer je een ondernemersplan en een financieel plan opmaken maar de échte uitdaging begint pas wanneer je die horde genomen hebt. Via dit traject bouwen we samen aan jouw zaak en wordt ondernemen fun!

Zelfstandig worden?

Herkenbaar?

Heb je iets te doen in deze wereld? Wil je dat doen via jouw eigen onderneming? Voel je dat je je hierin graag wil laten dragen door een groep gelijkgestemden die je maandelijks ontmoet in een inspirerende omgeving en dit gedurende een jaar lang? Wil je je eigen autonomie bewaren en tegelijk toch steun ervaren van een groep? Wil je concrete tips & tricks maar ook kaders en inzichten die je verder helpen? Verlang je naar een soort van leergroep, een basis om op terug te vallen, een thuisplek, waarin je je twijfels en successen kan delen, een veilige haven. A safe place.

Welnu dan is hier voor jou een unieke leergroep getiteld ‘Licht en wortels voor je zaak – Bloeitraject voor ondernemers in een wereld in transitie’.

Doelgroep

Een unieke locatie, een unieke setting, een uniek coachingsteam

Dit boeiende jaartraject gaat door in De Broeikas, verstillende cowerkplek in Neervelp, Boutersem. Een coöperatieve vennootschap, gehuisvest in een bio-ecologisch verbouwde schuur, een heerlijke plek waar cowerkers samenkomen om er te genieten van de rust, focus, verbinding en groeikansen.

Geen klassieke cursus bedrijfsbeheer maar een broeiende ondernemerschap opleiding

Dit is geen klassieke cursus bedrijfbeheer, het gaat veel verder dan dat. Wat zal je leren in deze opleiding voor ondernemers?

 Niet niks, een hele boterham aan vragen. Daarom nemen we er een heel jaar de tijd voor. Met voldoende ruimte voor afstemming, integratie, oefening, feedback. Het traject bestaat uit 11 bijeenkomsten in groep. Daarnaast verkrijg je ook 2 individuele coachinggesprekken, één in het begin en één op het einde. Ook kan je een hele maand gratis komen cowerken in De Broeikas. Je kan deze tijd gebruiken om eens stevig aan je zaak door te werken. Je kiest zelf in welke maand je dit doet. Als je het werken aan je zaak liever wat wil spreiden kan je er ook voor kiezen om 10 keer gratis te komen cowerken, op dagen die je zelf kiest. Daarnaast kan je elkaar ook steunen via een besloten online omgeving (facebookgroep) en elkaar op die manier stimuleren en helpen. Het geheel wordt een boeiende onderdompeling in een nieuwe wereld, voeding voor hoofd, hart en ziel, een innovatieve aanpak die je ondernemingsplannen in een stroomversnelling brengen.

Een cocreatief team en veel tips voor ervaren én startende ondernemers

Dit traject wordt gedragen door een cocreatief team van boeiende ondernemers. Naast het inbrengen van hun specifieke expertise, zullen deze mensen ook graag getuigen hoe ze zelf een 21ste eeuwse ondernemer zijn. Het voordeel van de verscheidenheid van begeleiders is dat je verschillende rolmodellen kunt ervaren om vervolgens je ook beter je eigen weg te vinden.

Dit bijzonder gevarieerde en getalenteerde team gaat met jou aan de slag, gedurende 1 jaar lang. Ze brengen hun expertise samen en zullen jou op een deskundige manier coachen doorheen jouw transformatie als ondernemer. 

Programma: een eigen zaak starten of aan de gang houden, hoe doe je dat?

Het programma bestaat uit 11 bijeenkomsten die doorgaan op weekavonden van 19 tot 22u in De Broeikas in Boutersem. Hieronder zie je een aanzet van het programma, de inhoud is een cocreatie en zal voortdurend bijgestuurd worden en cours de route… Het traject start wanneer er een groep van 6 mensen gevormd is.

Vaste begeleider van de groep is Anje Claeys. Zij zal telkens in duo samenwerken met de andere coaches. Elk van de coaches zal een kader scheppen en met de groep aan de slag gaan.

Prijs en praktische informatie

De prijs voor dit unieke traject bedraagt 1.200 EUR, exclusief btw.

Het traject gaat door van zodra er 6 deelnemers zijn. Maximaal worden er 15 deelnemers toegestaan.

Inbegrepen in deze prijs:

SPECIALE KORTINGEN!

De kortingen zijn niet-cumulatief! Heb je het financieel niet breed, dan kunnen we samen bekijken wat mogelijk is – contacteer ons via mail. Mocht je naast dit alles graag ook nog extra en op individuele wijze gecoacht worden doorheen je jaartraject dan kan dit via een individueel betalend traject rond een specifiek thema begeleid door de experts betrokken in dit traject (opties hieronder in het inschrijfformulier).Locatie: De Broeikas, coöperatie met sociaal oogmerkKlein-Heidestraat 28e, 3370 Neervelp

Heb je interesse, wil je graag meer info over dit aanbod voor ondernemers?

Geprikkeld door dit alles en toch nog een vraag? Mail dan naar anje@debroeikas.be.

Nu al overtuigd? Meld je dan aan via het formulier hieronder.

Aanmelden!

  Voornaam

  Naam

  Mailadres

  Telefoonnummer

  Naam bedrijf

  Juridische structuur (eenmanszaak, bvba, cvba, vzw, vof,...)

  BTW-nummer

  Straatnaam

  Nummer

  Postcode

  Gemeente

  Ik heb interesse om deel te nemen aan
  Online kennismakingsgesprekBloeitraject voor ondernemers aan 1.200 EUR, excl. BTW

  Ik wens extra begeleiding door een Broeimentor aan 600 EUR, excl. BTW, en focus daarbij graag op het volgende thema (je kan ook aanmelden voor deze extra ondersteuning in de loop van het traject)
  PurposeAuthenticiteitArchitectuur van mijn zaakBranding van mijn zaakZelfzorgZelfleiderschap

  Ik ben geïnteresseerd als...
  OndernemerKunstenaarZelfstandige in bijberoepZelfstandige in hoofdberoepOrganisatie/BedrijfIets anders...

  Ik hoorde van De Broeikas via...

  Dit wil ik graag nog even vermelden...