Cowerkcommunity

Onze bruisende community van Broeikassers! Maak hieronder kennis met onze leden.

Wil je graag zelf ook deel uitmaken van de community, lees dan verder via deze link. Daar lees je alles over het lidmaatschap.

Johan Aerts

Johan Aerts

Mijn biochemische achtergrond heeft me ontegensprekelijk dichter bij mens en natuur gebracht; eerst theoretisch, later meer in de praktijk. Met de jaren is er ook het maatschappelijke bijgekomen en alles samen kwam ik zo in De Broeikas terecht. Professioneel ben ik in de (boeiende) cosmetica-sector werkzaam en daarnaast geniet ik met Natacha en Jonathan van de geneugten van het platteland, hier net over de taalgrens. Te veel hobby’s/interesses om op te sommen maar als constanten toch sport (o.a. hockey), kokkerellen, reizen, lezen, op de moto uitwaaien, genieten van vrienden en/of (interessant) gezelschap en nog zoveel meer …

KathleenAnseeuw

Kathleen Anseeuw

Als fasciatherapeut, perceptieve pedagoog en coach en lichaamsscriptherschrijver help ik mensen die vastlopen op pijnen, spanningen of andere fysieke ongemakken, aanwezig in het lichaam.

Mijn passie is om samen te onderzoeken welke patronen aanwezig zijn en welke innerlijke overtuigingen herschreven willen worden. Ik leer mensen om stap voor stap op een andere manier te verhouden tot wat in het lichaam leeft. Door niet in strijd te gaan met pijn, spanning of fysiek ongemak. Wel door het werken met datgene wat klaar is om in  beweging te komen en wat meer ruimte dient te krijgen. Het lichaam weet de weg.

Belangrijk in mijn werk : bewust worden, loslaten en herverbinden met het lichaam.

Daarbij hou ik van de natuur, wandelen en fietsen, lezen, creativiteit en trouw blijven aan mijn ritme en stilte.

Ik ben lid van de broeikas om geïnspireerd te worden door nieuwe ontmoetingen.

www.kathleenanseeuw.be

Hade2

Hade Bamps

Bij Levuur ontwerp en begeleid ik co-creatieve en participatieve processen zowel in het licht van organisatievraagstukken, als van maatschappelijke transities. Binnen organisaties help ik graag mensen om hun job graag en goed te laten doen om zo maximale impact te kunnen hebben. Ik verbind graag diverse partijen om zo tot een maximaal resultaat komen.

Samen het verschil maken!

www.levuur.be

Sara Barbier

Therapeut

Anje Claeys

Anje Claeys

Ik ben kunstenaar en visualisator. Als ontrafelaar specialiseer ik me in complexe vraagstukken en moeilijke processen. Tijdens dialogen ben ik tekenend aanwezig en visualiseer ik wat er gezegd wordt. Zo ontstaat een tastbaar resultaat dat je ook nadien nog kan vastpakken en bekijken, alleen of samen met anderen. Gesprekken duren hierdoor ‘langer’ en werken diep na. Mijn visualiserend werk draagt in hoge mate bij tot verheldering en het verhogen van inzicht waardoor verandering makkelijker wordt. 

Ik richt me op het ondersteunen van waardegedreven organisaties, ngo’s en gamechangers enerzijds en organisaties in onderwijs en zorg anderzijds.

Mijn klanten zijn: UPC KU Leuven, DELA, Verbinding in Verlies, CANO, Woonzorgnet Dijleland, Verbinding in Verlies, Rotterdam Autisme Consortium, Levuur, De Broeikas, Kamino, Voice Dialogue Insituut, Circles for Connection en vele anderen.

www.anjeclaeys.be

IMG_5210

Franky De Cooman

Tijdens mijn postgraduaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in 2010 ontdekte ik tot mijn grote verbazing dat weinig kennis voorradig was rond het menselijke aspect in MVO, alsof het de bedrijven zijn die beslissingen nemen in plaats van de mensen.

Als coach intrigeerde dit mij enorm, daarom startte ik zelf een onderzoek om uit te vlooien wat de leiders die zich tot MVO engageren in wezen drijft. Deze uit de hand gelopen hobby leidde tot 51 diepte-interviews op het snijvlak van de ethiek, MVO en leiderschap. De rode draad die naar boven kwam is dat dit soort leiders, die eigenlijk tegen de stroom ingaan, door hun eigenzinnigheid regelmatig met weerstand en tegenstand te maken krijgen. Uit dit onderzoek werd een model gedistilleerd dat handvaten geeft aan wereldverbeteraars om via zelfzorg te komen tot persoonlijke duurzaamheid. Dit alles, samen met mijn eigen levenspad, verklaart waarom ik mij gespecialiseerd heb in zelfzorg-coaching voor dienende leiders.

Als coach en facilitator is het mijn gave om een ‘veilige omgeving’ te creëren waar kwetsbaarheid tot kracht kan evolueren. Vertrekkende vanuit deze veiligheid ga ik –als mens– op weg met mensen, los van titels en verantwoordelijkheden.

Zelfzorgcoaching: www.mensj.be

 

Karine De Baets

Reiziger in dit leven,  

Ik hou van reizen, mensen ontmoeten, cultuur en natuur, dans en muziek. Drie jaar geleden startte ik met pianospelen. 

Graag wil ik mijn steentje bijdragen aan het realiseren van een wereld waarin authenticiteit, vertragen, aandacht voor mens en natuur centraal staan. Voor Febecoop, promotor en adviesverlener van coöperatief ondernemerschap verzorg ik de communicatie. Vanuit mijn opleiding bedrijfseconomie en meer dan 8 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen die een eigen zaak starten (coördinator Starterslabo), kan je bij mij ook terecht met jouw startersvragen. 

Je vindt me meestal op dinsdag in De Broeikas als cowerker.

Steven De BLieck

Ik gebruik mijn autistische supercomputer om werk te doen in:

  • Bio-informatica, met een focus op biomarkers en kanker-gerelateerde gegevens (Python en R)
  • Data science (mijn brein is een Bayesian Inference machine met een verslaving aan het (over)updaten van mijn overtuigingen)

Omdat ik zelf autisme/adhd heb, ben ik pleitbezorger voor deze groep door te schrijven voor tijdschriften (bv. Knack, De Morgen, Datanews), media-optredens (bv. Taboe met Philippe Geubels op tv onlangs), en mijn eigen blog/podcast op 20angles.com

Ik geef ook een lezing ‘Autisme, technologie en (bijna) alles daar tussenin’ voor organisaties. Met mijn lezing hoop ik organisaties te informeren over waarom een afwijkende hersenwerking niet altijd een stoornis is, en waarom sommige bedrijven (bijv. in SF Bay Area) er juist door lijken te floreren (als ze er op de juiste manier mee omgaan). Ik hoop vooral dat ik mensen (en ja, vooral ingenieurs) kan overtuigen van de lawine aan problemen die veroorzaakt wordt door op latere leeftijd een diagnose te krijgen, maar hen ook kan tonen dat er nadien een nieuwe hoop is. Ik geef ook advies via interactieve sessies of rechtstreeks.

Daarnaast bied ik freelance (wetenschappelijk) schrijfwerk over technologie, biomedische wetenschap, enz.

Lien De Clercq

Leerkracht en coach

Bieke Demeulenaere

Perfectionismecoach en TRE provider

Alexandra Denys

Zelfstandige vroedvrouw

Anne DS_Mid

Anne De Smet

Onder de naam Momentum Coaching coach en begeleid ik mensen in hun zoektocht naar de realisatie van allerlei dromen: Individuele Dromen, Dromen in Groep en Dromen van een Betere Wereld. 

Ik heb zelf ook altijd diep geluisterd naar wat mijn dromen me vertelden, welke thema’s zich aandienden en welke betekenis deze voor me hebben.

Wanneer ik klanten coach, gaan we op zoek naar hun thema’s en ben ik hun grootste supporter wanneer ze hun hun vleugels uitslaan om hun dromen waar te maken.

Ik ben speciaal geboeid door leiderschapsontwikkeling en het verruimen van bewustzijn dat hiermee gepaard gaat. Ondertussen begeleid ik vooral leidinggevenden in het onderwijs rond dit en andere thema’s die met veranderen en leren te maken hebben. Meer hierover op de website van Schoolmakers

Ik ben sinds 2019, vanaf het prille begin, cowerker in De Broeikas. De tijd die ik er doorbreng behoud ik graag voor aan mijn creatief werk rond de Kasàlà, de Afrikaanse lofdichtkunst. Dit luik sluit aan bij mijn Dromen van een Betere Wereld.

Ik ben al meer dan 30 jaar gelukkig getrouwd met Mark en samen hebben we 3 prachtige volwassen kinderen, Niko, Nina en Benjamin en 4 kleinzoons: Delano, Livio, Fons en Hervé.

Meer informatie over mezelf en mijn werk op www.momentum-coaching.eu

Chantal De Waele

Gewezen radiomaker, experte in klassieke muziek

Samuel De Wever

Samuel De Wever is CFO van Destiny, een groot telecombedrijf dat in 2015 ging lopen met de prijs van Beloftevolle Onderneming van het jaar.

Schermafbeelding 2020-05-25 om 11.02.35

 Marijke D’Herde

Barst van ideeën – Nieuwsgierig – Intuïtief – Ontwapende spontaniteit – Gelijkwaardigheid – Authenticiteit –  Persoonlijk leiderschap

Naast twee keer moeder, twee keer voogd, intercultureel manager, coach en reisbegeleider, is Marijke 8 maanden per jaar trainer en facilitator bij Walk Your Talk en brengt ze de laatste 20 jaar regelmatig door in Afrika. 

Samen met enkele collega’s maakt ze via verbindende communicatie persoonlijke en gemeenschappelijke groei mogelijk en helpen zo elke werkomgeving en de hele samenleving transformeren naar meer liefde, harmonie en wederzijds begrip.

Ze richtte Akiiki vzw op en zet haar schouders onder een transformatie van geweld naar vrede in Oeganda. Trots om samen met lokale partners in het land te pionieren met verbindende communicatie en sociocratie. (Potentiële) leiders uit verschillende regio’s die transparantie, autonomie, verantwoordelijkheid en integriteit waarderen, werken met haar samen aan de capaciteit van hun organisatie. Stap voor stap groeien ze van een hiërarchische top-down structuur en management naar een (h)echte samenwerking. Wie met haar mee naar Oeganda trekt, keert huiswaarts met hernieuwde energie,  een helder bewustzijn en sterker persoonlijk leiderschap.

Leen Doms

Ik noem mezelf graag een creatieve generalist met een hart voor mensen.

Coach – Mijn hart klopt sneller als ik mensen (opnieuw) kan laten stralen. Ik begeleid mensen in hun carrière onder de vorm van stress- en burn-out coaching, loopbaanbegeleiding en KernTalenten analyse. De rode draad door dit alles is “talent”. Ik geloof sterk in de kracht van talenten en de energie die vrijkomt wanneer je jouw unieke talenten inzet.

HR consultant – Binnen organisaties werk ik graag rond thema’s als o.a. jobcrafting, teamcrafting, talentmanagement, welzijn en burn-out preventie. Dit kan als freelancer om tijdelijke noden op te vangen of als consultant, workshopbegeleider of trainer.

Make-up artist – Je vroeg je al af waar dat creatieve stukje zat? Wel, in alles, maar zeker ook in make-up. Ik laat je stralen voor dat feestje/fotosessie of kom een workshop geven.

www..straal-coaching.be

www.room4talent.be

www.facebook.com/LeenDomsMakeupStyling

Christine Fettweis

Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende groeide mijn belangstelling voor werkgeluk. Daarom richtte ik Moviganta op. Moviganta is betekenisvol bewegen en meteen ook mijn credo. Ik werk vanuit authentiek menselijk perspectief aan duurzame, waardegedreven transitie.

Kijk ik naar de huidige arbeidsmarkt, dan zie ik zorgwekkend veel personeelsuitval door snelle uitstroom van mensen en toenemend, langdurig ziekteverzuim. De snelle eenrichtingsweg naar alsmaar efficiëntere en effectievere processen en groeiend rendement is een doodlopende straat geworden. Efficiëntie en zingeving zijn zodanig uit balans geraakt dat het punt, waarop een groot personeelsverloop tot verlies van menselijke waarde en dus ook tot productiviteits- en innovatieverlies leidt, stilaan bereikt is.

Mijn doel is daarom transitie naar duurzame omgang met mensen.

Met behulp van de metafoor van het wandelen verzorg ik verandertrajecten voor particulieren, bedrijven, organisaties en overheidsdiensten. Groepen en teams kunnen bij Moviganta terecht voor  reizen langs landelijke, oude paden. Vooral het samen onderweg zijn staat centraal, met veel aandacht voor creativiteit, reflectie, verbinding en actieve dialoog.

moviganta.be

linkedin.com/company/moviganta/

linkedin.com/in/christine-fettweis-602991231

Sofie Hoebeeck

Ik ben Sofie, de enthousiaste kracht achter Indigo-by-sofie.

Met mijn open blik, creativiteit en groot inlevingsvermogen wil ik jou inspireren, ontmoeten en ondersteunen op een weg naar meer verbondenheid en vitale kracht. Je mag bij mij echt zijn wie je bent!

Biodanza – Biodanza is een expressieve, emotionele dans, een combinatie van muziek, beweging en contact.

Menstruatiecyclusbewustzijn – Ik wil jou als vrouw terug in contact brengen met je krachtige, pure vrouwelijkheid. Je terug in contact te brengen met jouw natuurlijk ritme. Het is tijd om je cyclus te herontdekken! Vanuit het motto ‘Bewegen is leven’ wil ik je uitnodigen, motiveren en inspireren om goed aan te voelen welke richting je verder uit wil. Ook al is er een moeilijke periode, voel je geïnspireerd om nieuwe keuzes te maken!

Integral Pelvic Therapy – IPT is een vorm van lichaamswerk voor vrouwen met de focus op het bekken.  Het kan een uitwendige en/of inwendige behandeling zijn afhankelijk van het beoogde doel. Het is een holistische therapie wat betekent dat we op het lichamelijke, mentale, psychische en energetische vlak werken.

indigo-by-sofie

Stefanie Huybrechts

Vanuit mijn juridische achtergrond en mijn passie voor beleggen wil ik de ‘financiële microbe’ zoveel mogelijk verspreiden op een manier die toegankelijk is voor iedereen.

Vanuit dat doel ben ik aan de slag gegaan als zelfstandig financieel journalist voor ondermeer Spaarvarkens.be, Trends en FD Magazine. 

stefanie.huybrechts1998@gmail.com

Bert Geysels

Wat ik allemaal precies doe, dat weet ik eigenlijk zelf niet zo goed, maar wel waarom ik het doe: opdat morgen mooier, menselijker, duurzamer, hartelijker en liefdevoller zou zijn dan vandaag. En liever nog vandaag al leven alsof het zo een morgen was.

Als (studie)begeleider, landbouwer, hulpverlener, projectontwikkelaar, inspirator en ook ingenieur.

Vanuit die insteek werd ook Authentical bv geboren, en krijgen andere transformatiestructuren en -hefbomen stilaan vorm.

authentical.be

Nele Geysels

Hippotherapeut

Koen

Koen Joly

Ik ben gepassioneerd door het zó vormgeven aan organisaties dat iedereen er zijn ding kan doen en er samen straffe resultaten neergezet worden.

Eigenaarschap, een positieve kijk en geloven in het proces met een duidelijke focus op resultaat zijn de dingen waar ik vooral op inzet. Ik benoem wat ik denk, vind en voel op een open en duidelijke manier. Zo creëer ik de veiligheid die nodig is om de gesprekken te kunnen voeren die ertoe doen.

Een uitnodigende en uitdagende context creëren is wat ik elke dag weer doe voor de mensen, teams en organisaties die ik begeleid. Op die manier gaan mensen zelf aan de slag met wat er is, gevoed door mijn expertise en jarenlange ervaring.

Hoe ik mezelf omschrijf…
Waarderende coach van mensen, teams en organisaties
Visie- & strategiepartner met focus op betrokkenheid en leiderschap
Constructieve bemoeial, Goesting-gever, Inspirator en Facilitator
Chief Creativity, Cultuur-veelvraat, Danser, DJ

Website: www.keik.be

A7R00657 2

Monika Meysmans

Als juriste, onderhandelaar en erkend bemiddelaar wil ik me inzetten voor een wereld waarin anders wordt omgegaan met het recht en dan vooral in het domein ‘contracten’. Ik ervaar het recht vandaag vaak als polariserend (wij tegen zij) en sturend (juristen nemen het heft in handen) en wil het opnieuw dienend maken aan de samenwerking. Zo begeleid ik vandaag ondernemers, organisaties en bedrijven naar duurzame contracten: contracten die verbinden in vertrouwen, verstaanbaar zijn en bestand tegen veranderingen en conflicten in de samenwerking. Geen soft gedoe, wel een ferm instrument om in de samenwerking rechtszeker te varen naar de gewenste doelen. Ik leef gelukkig samen met mijn man en 2 zonen in Opvelp, een steenworp van De Broeikas. Voor het overige hou ik van Zweden, goed gezelschap aan onze dis, een boeiende reis, een fijn gesprek, een leuk boek en wandelen/fietsen in de natuur.

www.duurzaamcontracteren.be

Rudi Miseur

Gedurende 30 jaar werkte ik voor een organisatie die diensten verleent aan KMO.

Na mijn pensioen enkele jaren geleden zette ik mijn nevenactiviteit als freelance journalist verder en schreef ik de geschiedenis van mijn familie.

Ik kwam terecht in de sociale sector als vrijwilliger in een justitieproject van Groep Intro Leuven. We begeleiden ex-gedetineerden om een nieuwe start te maken.

Bij De Broeikas is het domein cogebruik mijn belangrijkste activiteit. We informeren potentiële huurders over de schuur en heten hen welkom. Verder help ik met administratieve taken en in de aankoop van producten voor onze cowerkers en cogebruikers. Samen met de andere mensen van de Binnenkring zorgen we voor het dagelijks beheer van De Broeikas.

rudi@debroeikas.be

Annemarie-7836-Aanpassing

Annemarie Peeters

Schrijver. Muzikant. Performer. Journalist. Mooie-woorden-maker en samen-bedenker. Dramaturg. Twijfelaar. Kijker aan de kant, schreeuwer in het veld, danser in de nacht. Potlood in de aanslag: we zien wel wie ik ben. Mijn professionele leven is een voortdurende golfslag van dromen, verlangens en mogelijkheden. Sinds een zevental jaar leef ik als freelancer van mijn pen. Mijn opdrachtgevers komen vooral uit de culturele sector. Dat gaat van louter copywriting tot het mee uitdenken van de inhoudelijke lijnen van bv. een festival. In 2018 kwam mijn eerste roman uit (Ook bomen slapen, Uitgeverij Vrijdag). Het komende jaar probeer ik mijn tweede roman op papier te krijgen en schrijf ik mee aan twee muziektheater-producties die – hopelijk – in 2021 op het podium terecht komen. Tijdens de lockdown deed ik een plotse passie voor geluidskunst op. Ook daar kwamen nieuwe creatieve plannen uit voort die ik verder wil doen groeien.

DSC_4625

Silvia Prins

Samenwerken mét de verschillen! Moeizame samenwerking, onderbenut potentieel, sluimerende conflicten of regelrechte crisissen: het zijn opportuniteiten om tijd en ruimte te creëren en samen te onderzoeken wat er in de weg zit van directe communicatie en soepele samenwerking. Conflict als kans! Werken op het scherp van de snee: de dynamieken in de onderstroom zichtbaar maken, moeilijke thema’s op tafel brengen, in gesprek gaan op de grens van willen maar (nog) niet durven, dat is wat ik graag doe. Dit soort uitdagingen en complexe situaties situeren zich op het snijvlak van team-, organisatie- en persoonlijke ontwikkeling, groepsdynamica en conflicthantering. Meer weten? Ik schrijf regelmatig blogs en publiceer een gratis E-zine. Daarnaast zijn er talloze papers, hoofdstukken en artikels te vinden op mijn website (op vraag verkrijgbaar). Tot slot een aantal boeken: Bemiddeling voor leidinggevenden. Benut het potentieel van conflicten (2008, Politeia) Teamleiderschap als ambacht. Gids voor het samenwerken mét de verschillen (2013, Garant). Leidinggeven als het moeilijk is. Het potentieel in conflicten (juni 2020, Pelckmans Pro) (met een cover en illustraties van Anje van De Broeikas!).

Neem een kijkje op: www.circlesforconnection.be

cs

Cindy Schepers

Via mijn praktijk ‘Beter Samengesteld’ begeleid ik koppels die met één of meer kinderen uit een vorige relatie in een samengesteld gezin terecht gekomen zijn. Ik help omgaan met verschillen, emotionele conflicten en uitdagende situaties zodat er meer rust en verbinding komt. Als relatietherapeute hou ik van het ophelderen van relaties en van hoe we als mens kunnen ontwikkelen door de liefde én de botsingen met wie ons nauw aan het hart ligt.

‘Je vindt mij online en in mijn praktijk in Bierbeek. Verder ben ik actief als blogger, spreker en trainer in opleidingen voor therapeuten en hulpverleners. Centraal in mijn werk zijn: bewustzijn, verbinding, jezelf zijn, openheid, verantwoordelijkheid nemen, emoties, de stem van de minderheid, het grotere plaatje én het concrete.

Zelf woon ik uiteraard ook in een samengesteld gezin.

www.cindyschepers.be

Benoit1

Benoît Smets

Altijd al geweten. Natuur! Altijd al gevoeld.

Daar voel ik me thuis, daar ben ik diep mee verbonden.

Als tuinarchitect richtte ik me meestal op de tuin rond jouw thuis. Nu richt ik me vooral op de natuur in onszelf. Daar kunnen we mee aan de slag, samen en met jouw tuin. Als Ecotuner® breng ik graag de volle natuur terug binnen, zodat het weer gaat stromen, er meer harmonie komt en er weer resonantie optreedt.

Natuur-lijk Eco-logisch, buiten en binnen !

Ook als yogadocent boeit het me om mensen terug dichter bij hun natuur te brengen.

#natuurgids #permacultuur #eco-tuinen #natuuryoga #bio-eco-bouwen #natuurcoach #ecotuner#

 

Website: www.terrarebus.be

Website: www.terrayoga.be

IMI_2544

Annelies Somers

Ik ben schoolpsycholoog met een grote passie voor en heel wat jaren ervaring in het onderwijs. Met ‘Afgestemd Onderwijs’ inspireer en begeleid ik onderwijsprofessionals naar meer afstemming en verbinding. Ik droom van scholen waar alle partners (leerkrachten, leerlingen, directies, ouders, ander personeel) helemaal zichzelf kunnen zijn. Om hier aan bij te dragen geef ik trainingen in afgestemd onderwijs en verbindende communicatie.

In de Afgestemd Onderwijs Podcast bespreek ik met mijn gasten waarom afstemming en verbinding in het onderwijs zinvol zijn en hoe we dit kunnen realiseren.  

Je kan me volgen op Instagram of Facebook.

Hans Stockmans

Ik verwonder. Fotografeer met mijn hart.

Wie jij bent, wat je doet of maakt, raakt me. Als beeldverteller vat ik die authenticiteit in rakende foto’s en bewegend beeld. Zodat jij het kan delen met de wereld en de juiste mensen jou vinden.

‘Hans is een beeldverteller & zingever en zet memorabele vluchtige momenten om in tastbare herinneringen’, zegt woordkunstenaar & performer Jee Kast

Concreet vertaalt zich dat in vier domeinen:

  1. Authentieke portretten – Herken je het gevoel ‘ik pak niet op papier, ik houd niet van poseren, maar ik heb wel goede foto’s van mezelf nodig…’? Dan moet je bij mij zijn! Mijn intentie is dat jij je gezien voelt en niet bekeken. Introvert of extravert, ik zet je op je gemak voor de camera. Zodat je eindelijk ‘naturel’ op de foto staat, zonder te moeten poseren.
  2. Beeldverteller – Het verhaal en de ziel van jouw vakmanschap, organisatie of team breng ik in beeld.Zodat je gezien en (h)erkend wordt door jouw doelgroep en het vakmanschap van jouw product/dienst en verhaal zichtbaar en tastbaar wordt.
  3. Groepsdynamiek in beeld – Fotografie van binnenuit. Door helemaal aanwezig te zijn als deelnemer, vergeten de mensen mijn camera. Zo kan ik de authentieke sfeer, emotie en interactie van groepsprocessen in beeld brengen.
    Zodat je een bron hebt van memorabele momenten die je terugbrengen naar het gevoel en de energie van dat moment, om je te inspireren en te motiveren.
  4. Belevingsfotograaf – Ik word blij, geïnspireerd, ontroerd, stil, energiek, … door jouw theatervoorstelling, dans, presentatie, beeldende kunst of TEDx talk. Dat moment van ‘geraaktheid’ vat ik in beeld. Zodat jij het kan delen en nog meer mensen bereikt. Waarbij de ziel van jouw voorstelling vanuit de beelden spreekt met de kijker. En hem of haar ‘goesting’ geeft om het zelf te gaan zien, horen, beleven.

www.stockmansvision.com

www.instagram.com/hansstockmans

broeikas2 kopie

Lien Timmermans

Loopbaancoach

broeikas2 kopie

Arne Vanden Bogaerde

Tuinaannemer

agnes van gerwen_2

Agnes Van Gerwen

Als HR consultant ben ik actief in Executive Search, Werving & Selectie, en Talent-en Loopbaancoaching. Meer concreet help ik bedrijven in het vinden van talent dat matcht met hun DNA. Ook bied ik individuele begeleiding naar een job of loopbaan die het best bij je past. Dit doe ik voornamelijk als Consultant bij www.meritselect.com , een nichespeler in het aantrekken van finance & consulting profielen.

Rode draad in mijn werk is organisaties en mensen verbinden en helpen groeien. Ik doe dit vanuit een oprechte interesse in de mens en wat er leeft in organisaties. De laatste jaren heb ik me verder verdiept in coaching, persoonlijke en leiderschapsontwikkeling, wat me helpt om mensen en organisaties nog beter te begeleiden bij het bouwen van duurzame loopbanen.

Voor het overige woon en werk in Brussel. Ben ik een sfeervoeler en zinzoeker. En geniet ik van mijn eerste koffie, rood fruit, zonnestralen, natuur, reizen, de mens en eenvoud.

Tuur Van Hove

Mijn passie ligt in het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei en terugkeer naar hun essentie. Graag wil ik samen met jou een nieuwe weg zoeken vanuit de realiteit van het heden in plaats van de ballast van het verleden. Een weg die werkelijk bij jou en jouw kwaliteiten past in plaats van een weg die door anderen voor jou werd uitgestippeld. Jouw eigen wijze weg!

Als lichaamsgerichte psychotherapeut en supervisor wil ik individuen en groepen begeleiden en ondersteunen, op weg helpen naar hun essentie, hun kern, hun wezenlijke zijn. Door rust en ruimte (holding the space) jou thuis doen komen bij jezelf. Jou ondersteunen in de zoektocht naar jouw eigen wijze weg, het levenspad dat werkelijk voor jou is bedoeld! Dit doe ik vanuit een veilige bedding en een neutrale, oordeelloze houding.

Het gaat er mij om dat je jouw volle potentieel hebt om elke dag (terug) met veel goesting in het leven te staan. Trauma’s, blokkades, belemmerende patronen, negatieve overtuigingen, … kunnen dit in de weg staan. Via technieken uit het innerlijk kindwerk, lichaamswerk, opstellingen en systemisch werk, en traumaheling wil ik jouw zelfhelend vermogen aanspreken zodat je terug naar jouw essentie, jouw kern, jouw wezenlijke zijn kan komen en zo jouw na-Tuur-lijke kwaliteiten kan (be)leven.

www.puur-na-tuur.be

Dette van Zeeland

Waar ik warm van word is de magie die onstaat als mensen met elkaar in verbinding gaan en in hun samenwerking alle perspectieven samenleggen. Ik faciliteer organisaties en teams in het vergroten van de gelijkwaardigheid en het eigenaarschap aan de hand van Sociocratie 3.0, Teal principes, Verbindende communicatie, Het Nieuwe Werken en Systeemdenken. Met als doel een cultuur te laten ontstaan van vertrouwen en openheid, waarin de aanwezige wijsheid volledig wordt ingezet.

Ik herken in mezelf een golven maker die anderen in beweging kan brengen en bewustzijn kan wakker maken. Persoonlijke transformatie begeleid ik in de eerste plaats via Voice Dialoggue, een manier om je eigen systeem te leren kennen, de verschillende ‘beschermingsmechanismen’ in jezelf te ontdekken, en meer balans te vinden tussen de verschillende kanten in jezelf. Daarnaast coach ik professionals op ondernemerschap en leiderschap.

Mijn bedrijf heet Golven Maken: www.golvenmaken.be