Cogebruiken

Je kan De Broeikas huren voor een dag of meerdere dagen. Deze bio-ecologisch gerestaureerde schuur is een imposante ruimte die een rijke geschiedenis uitademt. Omgeven door groene velden en landelijke dorpjes is dit een plek van rust en stilte. De vloeren van stampleem, de muren van stro en leem en de grote lichtstraat in het dak maken het tot een plek waar je automatisch tot verstilling komt. 

IMG_1803

Anders vergaderen

Geen witte muren, kleffe broodjes of droge airco lucht in De Broeikas. De natuurlijke materialen zorgen voor een warme plek waar echtheid voorop staat. De hoge ruimtes, gezellige sfeer en talrijke break-out plekjes, maken het tot een ideale locatie voor jouw activiteiten! 

Een workshopruimte voor jou?

Van donderdag tot zondag kan je één of meerdere workshopruimtes huren voor jouw activiteit. Een opleiding, een cursus in persoonlijke groei, een creatieve workshop, een yogadag, een vergadering, of teambuilding met je bedrijf, je organisatie of vereniging. De ervaring leert ons dat de ruimte ook bijzonder geschikt is voor bemiddelingen en opstellingen. Complexe processen lijken als vanzelf te lopen in De Broeikas.

We delen onze unieke schuur, een inspirerende workshop- en vergaderlocatie, graag met iedereen die net als ons gelooft dat een warme wereld met kleine dingen. Ben jij op zoek naar een authentieke samenbrengplek die mensen inspireert, dan moet je bij ons zijn!


foto11

Vergaderen in het groen

Onze landelijke locatie nodigt uit tot wandelen. We stimuleren groepen ook graag tot verwandelen: al wandelend vergaderen. Een inspirerende dynamische manier van vergaderen die verbazingwekkend effectief is. Vanuit De Broeikas vertrekken verschillende wandelingen, geschikt voor een bondige briefing van dertig minuten, maar ook voor een langer overleg van een uur of meer. 

De Broeikas beschikt eveneens over gezellige buitenruimtes. Zo is er de patiotuin aan de straatzijde, een plek omringd door leibomen en hagen. Via het stiltesteegje dat start in de patiotuin kom je terecht in de weidetuin, omzoomd door populieren, een kabbelende beek, een boomhut, een insectenhotel en kakelende kippen. 

Gezonde bio catering tijdens je workshop

Voor de catering werken wij samen met een aantal lokale cateraars die garant staan garant voor verse, gezonde en biologische maaltijden. Ook met dieetwensen en voedselintoleranties of allergieën wordt rekening gehouden. Zij kunnen alle soorten maaltijden voorzien, van ontbijtbuffetten tot recepties, lunches en walking dinners. Voor het regelen van eventuele catering neem je zelf contact op een cateraar naar keuze.

Het staat je als gebruiker van de schuur vrij om samen te werken met een andere cateraar of om eigen eten mee te brengen. Waar mogelijk vragen we  te kiezen voor producten die ‘BEL’ zijn: ‘Bio, Eerlijk & Lokaal’. Op die manier bouw je samen met ons mee aan een duurzame samenleving

Schermafbeelding 2020-05-26 om 09.55.13

Download onze folder

Wil je graag onze folder bekijken of doorsturen zodat je jouw collega’s of leidinggevenden kan warm waken om de volgende teamdag te laten doorgaan in De Broeikas? 

Je kan de folder  hieronder downloaden in A4 formaat:Download onze folder hier

Tevreden klanten aan het woord

“Een team is pas een team als er verbinding is, dan kunnen we de veerkracht van elkeen aanspreken en teamleren op gang zetten. Wij hadden met ons team een dag over verbinding en feedback in De Broeikas. De Broeikas zorgt ervoor dat je stil kan worden waardoor een team kan groeien. Erg fijn ook dat je even een frisse neus kan halen in een landelijke omgeving nadat kwetsbaarheden getoond werden en als moeilijke dingen benoemd zijn. Deze dag maakte van ons team een (h)échter team.”

Katrien Vekemans, UCLL Gezondheid

“Meteen bij binnenkomst leken de deelnemers een andere ruimte in zichzelf te betreden. De rust die hangt in De Broeikas bracht hen in de mindset van zelfreflectie en het denken in mogelijkheden. En dan is er nog die heerlijke koffie…”

Cindy Schepers, Beter Samengesteld

“Ik huurde De Broeikas voor een avondlijke workshop met een groepje van 12 deelnemers. Ik was zeer tevreden over de ruimte zelf die aangenaam en huiselijk aanvoelt. De ruimte en het meubilair is ook zeer flexibel voor het werken in sub-groepjes en het snel veranderen van de opstelling. Ook het contact en de communicatie met de mensen van De Broeikas verliep zeer vlot en prettig. Ze denken mee en zijn proactief. Ze zullen me daar zeker terugzien.”

Anne De Smet, Momentum Coaching

“Voor onze jaarlijkse strategische meeting van Design is Dead hebben we 2 dagen de schuur van De Broeikas afgehuurd. Het is zeer mooi en rustgevend kader, ruim genoeg en alles wat je nodig hebt voor een goede workshop of  brainstorm is voorhanden. Het is er zeer gezellig wat verbindend werkt en doordacht wat inspirerend werkt. De biologische lunch is verrassend origineel en lekker. Het waren 2 productieve dagen. Wat ons betreft, een aanrader, die schuur.”

Jeroen Huys, Design is Dead

“Een training of evenement op deze plek organiseren heeft het voordeel dat de intentie om te verbinden en de diepte in te gaan door de ruimte versterkt wordt. Het is een inspirerend en tegelijk rustgevend kader om workshops en opleidingen te geven die de wereld een stukje mooier maken. En daarnaast wordt er veel zorg besteed aan bijkomende faciliteiten, zoals bijvoorbeeld de heerlijke, biologische catering.”

Dette van Zeeland, Golven Maken

Een eventlocatie die anders dan anders is

bezielde ruimtes

190321-neervelp-©MarbleMoon-06

oase van rust

broeikas_meditatieplekje

oneindige sfeer

IMG_1272

landelijk groen

WhatsApp Image 2022-07-31 at 8.59.04 PM

Deze unieke vergaderlocatie huren?

Je kan De Broeikas huren als externe klant, dan betaal je onze standaardprijs. Ben je vennoot, dan geniet je van een fikse korting! Vennoot worden kan al vanaf 100€. Lees er hier meer over…

Je bent helemaal vrij om de ruimte in te richten volgens jouw wensen en noden. Na gebruik vragen we je om de zaal terug op te stellen in de beginpositie. Ook de buitenruimtes kan je vrij gebruiken.

dav