Cogebruiken

Ben je ondernemer, trainer of kunstenaar en heb je af en toe een plek nodig voor jouw activiteit of workshop? 

Zoek je voor je vereniging of organisatie een niet-alledaagse plek om te vergaderen of te brainstormen?

Wil je er met je bedrijf even tussenuit om te vertragen, te verstillen of te verdiepen?

 

Dan kan je De Broeikas gebruiken voor een dagdeel, dag, of zelfs meerdere dagen. Deze bio-ecologisch gerestaureerde schuur is een imposante ruimte die een rijke geschiedenis uitademt. Een ruimte met een oude ziel, nu klaar voor een frisse geschiedenis met bezielde mensen! 

 

Iets voor jou?

Van donderdag tot zondag kan je één of meerdere ruimtes in De Broeikas gebruiken voor jouw activiteit. Een filmavond rond duurzaamheid, een cursus in persoonlijke groei, een creatieve workshop, een yoga dag, een vergadering, of teambuilding met je organisatie, bedrijf of vereniging.

We delen onze unieke schuur graag met iedereen die net als ons gelooft dat een warme wereld, waar De Broeikas een labo voor wil zijn, begint bij ieder van ons. Heb jij een activiteit die dat naar boven brengt bij mensen, dan ben je meer dan welkom. 

‘Ik heb De Broeikas leren kennen tijdens het volgen van enkele workshops linodruk. Ik was meteen onder de indruk van de inspirerende, rustgevende en aardende omgeving van De Broeikas. Het voelde als een verademing, even weg van de hectische wereld, voelen hoe de creativiteit ongebreideld kan stromen…’ 

bezielde ruimtes

broeikas_cowerken

oase van rust

broeikas_meditatieplekje

oneindige sfeer

IMG_1272

zelf aanpasbaar

IMG_1286

Hoe werkt het?

Je kan De Broeikas huren als externe klant, dan betaal je onze standaardprijs. Ben je vennoot, dan geniet je van een fikse korting en betaal je slechts de helft! Bovendien krijg je als vennoot van tal van andere voordelen, en mag je jezelf mede-eigenaar noemen van deze imposante schuur, alstublieft! Vennoot worden kan al vanaf 100€. Lees er hier meer over…

Je bent helemaal vrij om de ruimte in te richten volgens jouw wensen en noden. Alle stoelen en tafels staan aan de kant klaar. Per ruimte is er een fiche met mogelijkheden qua opstellingen. Zo kunnen jullie zelf beslissen welke schikking jullie voorkeur geniet en deze samen opstellen.

Op het einde van de dag is het fijn dat alle materialen weer aan de kant worden geschoven, zo kunnen we de volgende groep even goed ontvangen.

Welke ruimtes?

graanzolder

coaching

22 m2

Ideaal voor 1 op 1 coaching, kleine vergaderingen, of als breakoutruimte. Met basic afwerking, niet apart te huur.

atelier

coworking

100 m2

Ideaal voor teambuildingsdagen, vergaderingen, voorstellingen, creatieve workshops, tentoonstellingen, voordrachten, of vernissages.

oogsthemel

oogsthemel

45 m2

Ideaal voor meditatiecirkels, coworking, brainstormsessies en overleg of vergadering in kleinere groep. 

hele schuur

schuur

250 m2

Ideaal voor grotere activiteiten, trainingen of vergaderingen. Ideaal als je ongestoord alle ruimtes wil gebruiken: atelier; oogsthemel + hemelterras.

Prijs voor vennoten

per dagdeel* / per 2 dagdelen* / per 3 dagdelen:

*Dagdelen lopen in ‘timeslots’ van 9u00-12u30, 13u30-17u00 en 18u00-22u00Het uur tussen de timeslots kan gebruikt worden om de zaal op te ruimen, klaar te zetten en na te tafelen.

Zijn deze prijzen voor jouw activiteit niet haalbaar, maar past wat je wil doen wél volledig in de missie van De Broeikas, contacteer ons dan. Samen bekijken we hoe we jouw vraag kunnen mogelijk maken.

dav

Wat is er allemaal inbegrepen?

  • de ruimte van jullie keuze met alle materialen: tafels, stoelen, flipchart, …
  • free wifi
  • lekkere fairtrade koffie en thee
  • gezuiverd hemelwater van de kraan
  • kleine versnaperingen voor tijdens de koffiepauze
  • gebruik van de aanpalende tuinen: de Weidetuin, achterin de wei, en de Patiotuin, vooraan aan de straat (nog in aanleg)
  • gezamenlijk gebruik van de keuken

Catering

Als je dit wenst, zorgen wij voor catering op maat. WUPS is onze huiscateraar en staat garant voor verse, gezonde en biologische maaltijden. Standaard wordt uitgegaan van vegetarische gerechten, maar op aanvraag kan ook vlees. Alle soorten maaltijden zijn mogelijk (ontbijt, broodjeslunch, warme lunch, receptie,…) en er wordt ten volle rekening gehouden met dieetwensen en voedselintoleranties/allergieën. De catering kan je tegelijk met de reservatie aanvragen bij het boeken van je zaal. 

Indien je liever zelf dranken en snacks of maaltijden voorziet, vragen we je, waar mogelijk, te kiezen voor producten die ‘BEL’ zijn: ‘Bio, Eerlijk & Lokaal’. Op die manier bouw je samen met ons mee aan een duurzame samenleving.

 
Boek dan snel via het formulier hieronder:
 

Voornaam

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Naam bedrijf

Juridische structuur (eenmanszaak, bvba, cvba, vzw, vof,…)

BTW-nummer

Straatnaam

Nummer

Postcode

Gemeente

Ja, ik meld me aan als cogebruiker!

Ik wil de schuur gebruiken op volgende datum:

Dagdeel 9.00-12.30Dagdeel 13.30-17.00Dagdeel 18.00-22.00Hele dag

Ik wil graag gebruik maken van:
GraanzolderOogsthemelAtelierSchuur

Wat is de link tussen jouw activiteit en de missie/thema’s van De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld: creativiteit, duurzaamheid en zelfontplooiing met het oog op verstillen, verbinden en verdiepen.

Ik betaal het volgende tarief:
Broeitarief voor vennotenTarief voor externen
Zijn deze prijzen voor jouw activiteit niet haalbaar, maar past wat je wil doen wél volledig in de missie van De Broeikas, contacteer ons dan per mail zodat we samen kunnen bekijken hoe we jouw vraag kunnen mogelijk maken.

Ik ben reeds vennoot van De Broeikas
A-vennootB-vennoot (tot €5.000)C-vennoot (€2.500-€4.900)D-vennoot (€500-€2.400)E-vennoot (€100-€400)

Ik wens graag catering. Er is keuze uit:
– Soep op basis van seizoensgroenten met brood en spreads: 15€ pp
– Plaattaart of quiche met seizoensslaatje: 20€ pp
– Seizoensgebonden stoofpotje met seizoensslaatje: 21.5€ pp
Gelieve hieronder te noteren welke formule je kiest en voor hoeveel personen. Graag iets anders? Dat kan. Laat het ons weten.

Ik ga akkoord met het gebruikersregelement:
JaNee

Dit wil ik graag nog even vermelden