Ja, ik investeer in een warme wereld!

De laatste loodjes wegen zwaar… En toch, toch zijn we tevreden. Het project De Broeikas is tot hiertoe tot stand gekomen zonder tussenkomst van banken. Alle investeringen gebeurden door vennoten. We komen echter nog wat middelen tekort om alles pico bello af te werken: comfortabele meubels, een goed uitgeruste keuken, een kunstig aangelegde voortuin, sfeervolle verlichting,…

Bijtekenen als ‘oude’ vennoot kan altijd!
Intekenen als ‘nieuwe’ vennoot kan ook.

Hieronder lees je er alles over…


Via de investering in extra aandelen maak je het volgende mogelijk: een kunstig aangelegde voortuin met kasseitjes, frisse struiken en dikke hagen, comfortabele stoelen en tafels, een goed uitgeruste keuken en sfeervolle verlichting als finishing touch.

Bij deze willen we je vanuit het bestuur enorm bedanken voor je steun!
Elk veelvoud van 100 EUR is welkom. Je schrijft het gekozen bedrag over op rekeningnummer BE08 5230 4805 7313 op naam van De Broeikas. De BIC code is TRIOBEBB. Als vermelding noteer je ‘Aandelen’, gevolgd door je naam.

Denk eraan, een aandeel is iets anders dan een schenking. Je investeert je geld onder de vorm van aandelen en wordt op die manier co-eigenaar van de schuur.

Belangrijk om mee te geven voor mensen die reeds vennoot zijn: het tax shelter voordeel dat eerder van toepassing was bij je vorige investering is nu niet van toepassing.


Vul je gegevens in via het formulier hieronder.
Als je een nieuwe vennoot bent contacteren we je weldra om de registratie officieel te maken.

Wil je beter begrijpen waarom we liever niet lenen bij een bank?
Bekijk dan dit filmpje waarin Anneleen De Bonte je in 10 minuten haarfijn uitlegt hoe het afbetalen van rente en leningen een duurzame samenleving in de weg staat.


Naam - vennoot met stemrecht

Voornaam - vennoot met stemrecht

In geval je intekent vanuit je bedrijf, vermeld hier dan de naam van je bedrijf (rechtspersoon)

De nominatieve waarde van een aandeel is 100 euro. Je kan intekenen op aandelen voor een bedrag dat overeenkomt met een veelvoud van 100 euro. Je kan bijtekenen voor een bedrag naar keuze zolang je totale investering niet meer bedraagt dan 5.000 EUR.

Telefoonnummer

Mailadres communicatie

Bemerkingen