In première: Zwanenzang van Joke Van Himbeeck

Witte zwanen, zwarte zwanen…

 Een zwanenzang, als vlechtwerk van vederlichte, parelwitte en gitzwar(t)e zwanenverhalen, verteld op de geruisloze wiekslag van heur vleugels. U meevoerend in ‘t kielzog van heur V-eerkrachtig lijnenspel dat zij telken male weer voor ons uittekent. Komt en luistert reikhalzend naar heur stem(mige) vertellingen van heur’n herkomst en geboorte, heur stiltes en heur sla(a)gkracht in’t leven en sterven.

Wie gaat er mee naar Engeland varen? Engeland is gesloten. De sleutel is gebroken. Is er dan geen smid in’t land die de sleutel maken kan…Ga deuren, ga deuren. Wie achter is moet veuren.

Witte zwanen, zwarte zwanen…

OVER JOKE VAN HIMBEECK

Joke Van Himbeeck  is een verhalenfee en neemt je mee naar een lang vervlogen tijd.
Ze beroert je, verroert je, brengt je in vervoering. Laat je raken door haar stem en haar verhalen…

Ze richtte de vzw Sprookjeshuis ‘De Zevenster’ op.

PRAKTISCH

BIJDRAGE?

12 EUR – Je kan je tickets kopen en betalen via deze link.

Om onze administratie haalbaar te houden, is annuleren evenwel niet mogelijk. Dank voor je begrip. 

WANNEER?

zaterdag 9 november 2019:

  • 19u30: we openen de deuren
  • 20u00: start Zwanenzang
  • 21u45: we vertellen iets over de Broeikas, en praten na met een drankje
WAT NOG?

Er zal bier en wijn zijn, wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken.

WAAR?

De Broeikas
Klein-Heidestraat 28E, 3370 Neervelp
www.debroeikas.be  – info@debroeikas.be

PARKEREN?

Parkeren graag op de carpoolparking aan de E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.

Bij het verlaten van De Broeikas, ‘s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Date

nov 09 2019

Time

20:00 - 22:00
QR Code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *