Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop ‘Elk einde is ook een nieuw begin’

4 februari , 19:00 - 22:00

€30

Je hebt waarschijnlijk al ervaren dat bewuste denkprocessen of impulsieve acties niet het beste recept zijn voor succesvolle veranderingen. In deze workshop zoeken we via woord en beeld toegang tot een ander soort begrijpen dat vertrekt van wie we zijn als mens en waar we op zijnsniveau naar verlangen. Van daaruit kan een zuivere intentie ontstaan. Wanneer je begint te veranderen op het zijn-niveau van je leven, dan zullen het doen-niveau en het hebben-niveau veel makkelijker volgen.

Workshop: ‘Elk einde is ook een nieuw begin’

Bewust en met intentie stilstaan bij scharniermomenten

Hou af en toe halt zodat je ziel zich terug bij je kan voegen” – Oud Afrikaans gezegde

Op maandag 4 februari, 19.00-22.00, in De Broeikas in Neervelp, Klein-Heidestraat 28E.

Deze workshop is uitstekend geschikt voor dit moment van het jaar wanneer je op vele vlakken een nieuw begin wil maken en het oude met respect achterlaten.

Anne en Anje nemen je bij de hand om stap voor stap jouw intentie helder te krijgen via het schrijven en uitspreken van een kasàlà en de creatie van een bijhorend beeld. Je gaat naar huis met een heldere intentie in woord en beeld voor de verandering die jij wil zien gebeuren in je leven.

Je kan je creatie dan een bijzondere plaats geven in je thuis- of werkomgeving zodat je ze je op een krachtige manier kunnen blijven ondersteunen.

Begeleiders: Anne De Smet en Anje Claeys

Deelnameprijs: 30 €, incl. koffie of thee, water en een koekje

Inschrijven via deze link.
Vervolgens de betaling van 30 EUR overmaken op rekeningnummer BE39 7340 2983 8219, op naam van Anje Claeys, BioArt, met vermelding van ‘INTENTIE’ en je naam.

We vragen je om te parkeren op de carpoolparking vlakbij de afrit van de snelweg en van daaruit 10 minuutjes te wandelen naar De Broeikas. Dit om parkeeroverlast in de dorpskern te verminderen.

Details

Date:
4 februari
Time:
19:00 - 22:00
Cost:
€30

Venue

De Broeikas
Klein-Heidestraat 28E
Neervelp, 3370 Belgium
+ Google Map