Loading Events

« All Events

Bruisend Broeifeest!

16 maart , 20:00 - 22:00

Free

Feesten gaan we doen! Want De Broeikas is af, klaar voor het ontvangen van cowerkers, cogebruikers en cobroeiers! Dit wordt een feest als geen ander. Met straffe bieren, heerlijke wijn, biosappen, een potluck buffet, experimentele muziek en een cocreatief podium. Benieuwd naar wat dat worden kan, zorg dan dat je erbij bent!

Anje Claeys en Peter Plusquin, beide oprichter en bestuurder van De Broeikas ontvangen je graag in de verstillende cowerkplek die De Broeikas heet. De Broeikas is een Labo voor een Warme Wereld. Komt het ervaren, voelen, ruiken en proeven!

Timing
19u30-20u: Onthaal
20u-21u45: Receptie met speech om 20u (dus kom op tijd!)
21u: Muziek, een bijzondere band, meer uitleg volgt

Ballad Boys is begonnen als een schoolproject van 4 studenten muzikant aan PXL-music te Hasselt. Het is een akoestisch bandje dat bekende nummers in een folk jasje steekt. Het gebruik van banjo, contrabas, gitaar en diy drumstel van potten en pannen bepaalt hun unieke geluid.

Ballad Boys is sociaal bewogen en zamelde voor de warmste week zijn ze geld in voor de organisatie MusicFund. Music Fund steunt voorziet muziekinstrumenten voor landen in oorlog, zodat hier terug muziek kan gespeeld worden.

22u: Cocreatief Podium voor wie iets wil brengen, delen, vertellen
Doorlopend: We geven info over De Broeikas, cowerkplek voor bezielde ondernemers, thuiswerkers en kunstenaars.

Over de facilitators
Peter Plusquin heeft lang gezocht naar zijn eigen plek in deze wereld en hoe hij maximaal kan bijdragen aan het experiment ‘mens’ op deze planeet. Sinds 2006 leidt hij zijn eigen opleidings- en coachingsinstituut. Om het beste in anderen naar boven te halen, laat hij zich inspireren door zijn kennis over de werking van het brein, zijn kunnen als NLP Master en zijn expertise als Purpose coach. Hij is mede-organisator van het Coach Café Leuven, dit is een maandelijkse bijeenkomst waar een collega gastspreker zijn/haar expertise op het vlak van coaching komt toelichten. Peter Plusquin is medeoprichter en bestuurder bij De Broeikas.

Anje Claeys is een multidisciplinaire creator. In 2016 richtte ze De Broeikas op en in 2010 startte ze met BioArt – The Art of Connection. Ze begeleidt mensen die geconfronteerd worden met een verlieservaring en biedt kunstzinnige trajecten aan voor rouwenden en zoekenden. Daarnaast coacht ze bedrijven en organisaties in het helder krijgen van ‘hun grote waarom’. Het begrip ‘verbinding’ staat centraal in haar werk en leven. Verbinding met je kern, via creatie. Verbinding met de ander, vanuit authenticiteit. Verbinding met de Aarde, vanuit respect.

Concreet
Prijs: GRATIS en een glaasje bubbels op kosten van het huis!

Voor deze Broeiavond vragen we een bijdrage in natura.
Heb je een talent, deel het. Kook je graag iets lekkers, breng het mee. Wil je iets vertellen, doe gerust. Bespeel je een instrument, breng het mee. We maken er samen een bijzondere avond van, de inhoud vormt zich in cocreatie. Alle ingrediënten zijn welkom. Verras jezelf, verras de ander, kom met je hele zijn genieten van wat zich toont.

Praktisch

  • Er zal bier en wijn zijn, wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken.
  • Parkeren graag op de carpoolparking E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.
    De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.
  • Bij het verlaten van De Broeikas, ’s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Details

Date:
16 maart
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
Free
Website:
www.debroeikas.be/broeiavonden

Venue

De Broeikas
Klein-Heidestraat 28E
Neervelp, 3370 Belgium