Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Broeiavond ‘Zelfsturing’

12 september, 2018 , 20:00 - 22:00

€10

Zelfsturing wordt geregeld als ‘hype’ omschreven. Het is echter geen doel op zich, maar een middel om organisaties naar een authentieker samenwerken en een hoger bewustzijn te brengen: ’teal’ met andere woorden. Wat heb je nodig om van jouw organisatie een ‘teal’ organisatie te maken? Waarom is persoonlijke ontwikkeling de sleutel tot succes? Hoe kan je zonder zomaar ‘mee te gaan in de hype’ of zonder ‘all the way’ te gaan, reeds een aantal waardevolle ‘best practices’ uit ‘teal’ samenwerken implementeren in jouw organisatie? En waar kunnen deze nog waardevol zijn: wat met ‘teal’ in de context van cohousing of een gezin bijvoorbeeld?

SCHRIJF JE NU IN VIA DEZE LINK!

Timing
19u30-20u: Onthaal
20u-21u45: Workshop
21u45-22u: We ronden af met een werfbezoek aan De Broeikas, cowerkplek voor bezielde ondernemers, thuiswerkers en kunstenaars. Als thuiswerker mis je de gezellige babbel met gelijkgestemde collega’s, het delen van de kleine dingen van werk en leven. Dat gezamenlijke ‘yes, let’s do it’ gevoel… Vanaf 1 oktober kan je daarom komen cowerken in ‘De Broeikas’.

Over de facilitator
Linde Vloeberghs werkt bij Hifluence.

Combining my interests and experience in BUSINESS, TECH, DATA and PEOPLE in the exciting space of digital transformation. Helping organisations (re)invent themselves from a holistic perspective & become more data-driven, lean and conscious.
Business engineer with over 4y of international corporate experience in strategic data analysis projects and 2y of web development experience in start-ups (Ruby on Rails, focus on back-end), before combining all in holistic digital transformation projects. In my free time I help entrepreneurs achieve their goals – by holding a mirror, challenging perspectives and the status quo, brainstorming, connecting people and connecting dots. Also co-organising Data Science Leuven meetup (datascienceleuven.be) to help build a strong community around data in Leuven.

Praktisch
Prijs: 10 EUR
Elk ticket is een duo-ticket. Breng gratis iemand mee!

Betalen kan door overschrijving op het rekeningnummer BE08 5230 4805 7313 op naam van De Broeikas. De BIC code is TRIOBEBB. Als mededeling noteer je: Inschrijving Broeiavond en je naam. Om onze administratie haalbaar te houden, is annuleren evenwel niet mogelijk. Dank voor je begrip. Er volgt ook geen herinneringsmail.

Parkeerverzoek
De Broeikas is een verstillende plek in een stil en rustig dorp. Gezien onze activiteiten meestal veel volk aantrekken verschijnen er bijgevolg ook altijd veel auto’s in de straat en dat zouden we graag willen beperken. Dit uit respect voor de omwonenden maar eveneens om te verstillen. Graag willen we je daarom vragen om je auto te parkeren op de carpoolparking vlak bij de afrit van de E40. Van daaruit is het 10 minuutjes stappen naar de Klein-Heidestraat. Deze 10 minuten geven je de gelegenheid om rustig naar De Broeikas te wandelen en mindful toe te komen. Helemaal ‘in tune’ en klaar voor de Broeiavond. Dank je wel om rekening te houden met ons parkeerverzoek.

Details

Date:
12 september, 2018
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
€10
Website:
www.debroeikas.be/broeiavonden

Venue

Out of the Box
Klein-Heidestraat 41
Neervelp, 3370 Belgium