Loading Events

« All Events

Broeiavond ‘Welzijn’

8 mei , 20:00 - 22:00

Deze Broeiavond hebben we het over de 4 dimensies van existentieel welzijn. Reflecteren -met een theoretisch kader als kapstok- over existentiële thema’s en hun impact op jou als ondernemer. Existentieel welzijn wordt door prof. Mia Leijssen gedefinieerd als het vinden van een evenwicht tussen vier centrale dimensies van het menselijk bestaan: de fysieke dimensie, de sociale, de psychische en de spirituele dimensie die we elk afzonderlijk zullen aankaarten. Voor deze sessie, wordt er verwacht dat je even wat tijd neemt vooraf: je zal daarvoor een opdracht krijgen bij inschrijving.

Timing
19u30-20u: Onthaal
20u-21u45: Interactieve lezing
21u45-22u: We geven info over De Broeikas, cowerkplek voor bezielde ondernemers, thuiswerkers en kunstenaars. Als thuiswerker mis je de gezellige babbel met gelijkgestemde collega’s, het delen van de kleine dingen van werk en leven. Dat gezamenlijke ‘yes, let’s do it’ gevoel… Vanaf 1 januari kan je daarom komen cowerken in ‘De Broeikas’.

Over de facilitator

Anne Lemaire werkt als zelfstandig coach.

Nog voor ze haar master in Human Resources haalde in 2001 van de Vlerick Business School had Anne Lemaire reeds meer dan 10 jaar ervaring in het veld, waaronder 7 jaar als manager bij SWIFT, waar ze verantwoordelijk was voor bestuursontwikkeling en training doorheen een herontwerp van de onderneming. Tussen 2000 en 2009 was ze HR Business Partner bij SWIFT, waarna ze gepromoveerd werd tot hoofd van de HR Business Partner Group in 2010. Hierna werkte ze aan een aantal projecten op kortere termijn alvorens een Postgraduaat Mindfulnesstrainer te behalen van het Radboud Universitair Medisch Centrum in 2014. Sinds 2014 doceert ze aan Antwerp Management School. Met meer dan 25 jaar internationale ervaring in organisatie- en leiderschapsontwikkeling, beschrijft Anne Lemaire zichzelf als ‘een authentieke zakenleider in beweging’ die zich specialiseert in mindfulness, veranderingsmanagement, leiderschapsontwikkeling, carrièreontwikkeling, opvolgingsplanning en prestatiebeheer. Gedreven door de positieve impact die ze wilt zien reikt ze praktische, op maat gemaakte oplossingen aan voor complexe hindernissen in het bedrijfsleven. Ze specialiseert zich in het versnellen van verandering, het ontwikkelen van leiders en het creëren van goede, gezonde werkomstandigheden. Werken met individuen -bijvoorbeeld het coachen van executives van het hoogste niveau om hun persoonlijke doeltreffendheid te vergroten- en het op dezelfde pagina krijgen van sr. teams is de sleutel tot het mogelijk maken van verbetering doorheen de organisatie, en het ontwikkelen van leiders en managers op alle niveaus. Anne creëert, ontwikkelt en implementeert unieke oplossingen die geworteld zijn in principes van co-creatie, wederzijds respect en duurzaamheid, om zo gedragsveranderingen te stimuleren en wezenlijke vooruitgang te bereiken..

Concreet
Prijs: 10 EUR
Elk ticket is een duo-ticket. Breng gratis iemand mee!

Betalen kan door overschrijving op het rekeningnummer BE08 5230 4805 7313 op naam van De Broeikas. De BIC code is TRIOBEBB. Als mededeling noteer je: Inschrijving Broeiavond en je naam. Om onze administratie haalbaar te houden, is annuleren evenwel niet mogelijk. Dank voor je begrip. Er volgt ook geen herinneringsmail.

Praktisch

  • Er zal bier en wijn zijn, wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken.
  • We willen jullie met aandrang vragen om jullie auto NIET te parkeren in het dorp, maar op de carpoolparking aan de E40. Ja, dit betekent dat je 8 minuten vroeger zult moeten vertrekken. Ja, dit betekent dat je 8 minuten zult moeten stappen. Ja, dit betekent dat onze straat niet vol zal staan met auto’s. Ja, dit betekent dat onze buren geen last zullen hebben van op en aan gerij van auto’s.
  • Daarom dus, graag, even een switch van je gewoontes. Stel je GPS NIET in op Klein-Heidestraat maar stel hem in op Waversesteenweg. Vlakbij de afrit van de E40 vind je daar een prachtig aangelegde parking met ruimte voor wel 100 auto’s. Via deze link een plannetje. We vragen dit niet zomaar. We vragen dit uit respect voor de omwonenden die De Broeikas erg genegen zijn maar toch ook graag willen dat het dorp rustig blijft.
  • Bij het verlaten van De Broeikas, ’s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Details

Date:
8 mei
Time:
20:00 - 22:00