Loading Events

« All Events

Broeiavond ‘Ontmoeting’

9 Januari, 2019 , 20:00 - 22:00

€10

Als we het nu eens anders doen. Helemaal fout. Hou jij ook niet van netwerken? Kom dan zeker naar deze ‘faute netwerkavont’. Laat je pitch en smartphone thuis en laat je verrassen door de diepere drijfveren van collega-ondernemers. Voor mensen die wel eens iets anders willen. Verbinden, verstillen, verdiepen. Tijdens een netwerkavond. Het kan, in De Broeikas. Anje Claeys en Peter Plusquin, beide oprichter en bestuurder van De Broeikas ontvangen je graag in de verstillende cowerkplek die De Broeikas heet. De Broeikas is een Labo voor een Warme Wereld. Komt het ervaren, voelen, ruiken en proeven en laat je masker gewoon thuis.

Timing
19u30-20u: Onthaal
20u-21u45: Workshop
21u45-22u: We geven info over De Broeikas, cowerkplek voor bezielde ondernemers, thuiswerkers en kunstenaars. Als thuiswerker mis je de gezellige babbel met gelijkgestemde collega’s, het delen van de kleine dingen van werk en leven. Dat gezamenlijke ‘yes, let’s do it’ gevoel… Vanaf 1 januari kan je daarom komen cowerken in ‘De Broeikas’.

Over de facilitators
Peter Plusquin heeft lang gezocht naar zijn eigen plek in deze wereld en hoe hij maximaal kan bijdragen aan het experiment ‘mens’ op deze planeet. Sinds 2006 leidt hij zijn eigen opleidings- en coachingsinstituut. Om het beste in anderen naar boven te halen, laat hij zich inspireren door zijn kennis over de werking van het brein, zijn kunnen als NLP Master en zijn expertise als Purpose coach. Hij is mede-organisator van het Coach Café Leuven, dit is een maandelijkse bijeenkomst waar een collega gastspreker zijn/haar expertise op het vlak van coaching komt toelichten. Peter Plusquin is medeoprichter en bestuurder bij De Broeikas.

Anje Claeys is een multidisciplinaire creator. In 2016 richtte ze De Broeikas op en in 2010 startte ze met BioArt – The Art of Connection. Ze begeleidt mensen die geconfronteerd worden met een verlieservaring en biedt kunstzinnige trajecten aan voor rouwenden en zoekenden. Daarnaast coacht ze bedrijven en organisaties in het helder krijgen van ‘hun grote waarom’. Het begrip ‘verbinding’ staat dus centraal in haar werk en leven.

Lees hier hoe ze het zelf formuleert…
‘Vanuit mijn kern verbind ik me met een ander. Vanuit de energie die vrijkomt in de verbinding, creëer ik. Voor mezelf, een ander, maar evengoed voor een bedrijf, een organisatie. Dat is in essentie waar BioArt voor wil staan. Creëren in verbinding. Een creatie voor het leven, over het leven. Kunst van en voor het leven. Als mens ben ik geboeid in wat zich toont tussen mensen. Als wetenschapper ben ik geïntrigeerd door datgene wat nog niet geweten is. Het onzichtbare. Onderzoekend en analytisch van aard. Met oog voor detail. Als sociaal ondernemer bouw ik aan een verstillende cowerkplek, De Broeikas, waar mensen samen kunnen ondernemen, bij voorkeur in synergie, met zelfontplooiing en bloei in het visier. Verbinden, verstillen, verdiepen. Als kunstenaar ga ik hiermee aan de slag. Beeldend en tekstueel. Ik creëer prenten en druk me ook al schrijvend uit. Printmaking, words and details. Mijn voorkeur gaat daarbij uit naar diepdruk en poëzie, de stilte tussen woorden, de interactie tussen woord en beeld. Stilaan ontvouwt zich een verhaal dat enige coherentie vertoont. De gemeenschappelijke noemer wordt zichtbaar.’

Concreet
Prijs: 10 EUR
Elk ticket is een duo-ticket. Breng gratis iemand mee!

Betalen kan door overschrijving op het rekeningnummer BE08 5230 4805 7313 op naam van De Broeikas. De BIC code is TRIOBEBB. Als mededeling noteer je: Inschrijving Broeiavond en je naam. Om onze administratie haalbaar te houden, is annuleren evenwel niet mogelijk. Dank voor je begrip. Er volgt ook geen herinneringsmail.

Praktisch

  • Er zal bier en wijn zijn, wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken.
  • We willen jullie met aandrang vragen om jullie auto NIET te parkeren in het dorp, maar op de carpoolparking aan de E40. Ja, dit betekent dat je 8 minuten vroeger zult moeten vertrekken. Ja, dit betekent dat je 8 minuten zult moeten stappen. Ja, dit betekent dat onze straat niet vol zal staan met auto’s. Ja, dit betekent dat onze buren geen last zullen hebben van op en aan gerij van auto’s.
  • Daarom dus, graag, even een switch van je gewoontes. Stel je GPS NIET in op Klein-Heidestraat maar stel hem in op Waversesteenweg. Vlakbij de afrit van de E40 vind je daar een prachtig aangelegde parking met ruimte voor wel 100 auto’s. Via deze link een plannetje. We vragen dit niet zomaar. We vragen dit uit respect voor de omwonenden die De Broeikas erg genegen zijn maar toch ook graag willen dat het dorp rustig blijft.
  • Bij het verlaten van De Broeikas, ‘s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Details

Date:
9 Januari, 2019
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
€10
Website:
www.debroeikas.be/broeiavonden

Venue

De Broeikas
Klein-Heidestraat 28E
Neervelp, 3370 Belgium