Loading Events

« All Events

Broeiavond ‘Integriteit’

10 April, 2019 , 20:00 - 22:00

€10

Als je Coca-Cola drinkt, dan ben je hip en trendy.’ ‘L’Oréal, omdat ik het waard ben.’
Op welke manier spelen marketing en verkoop (bewust of onbewust) in op valse hoop of angst?
Is het nodig om als ondernemer in te spelen op oude pijnpunten of kan marketing en verkoop ook authentiek en integer? Deze interactieve lezing door Ann Van Riet, ondernemerscoach, geeft inzichten voor ondernemers én klanten.

Timing
19u30-20u: Onthaal
20u-21u45: Interactieve lezing
21u45-22u: We geven info over De Broeikas, cowerkplek voor bezielde ondernemers, thuiswerkers en kunstenaars. Als thuiswerker mis je de gezellige babbel met gelijkgestemde collega’s, het delen van de kleine dingen van werk en leven. Dat gezamenlijke ‘yes, let’s do it’ gevoel… Vanaf 1 januari kan je daarom komen cowerken in ‘De Broeikas’.

Over de facilitator

Ann Van Riet werkt bij Althea – Coaching voor ondernemers.

Ann aan het woord:

Meer dan 10 jaar geleden startte ik als zelfstandig trainer en coach.
Ik leed nog erg aan zelfonderschatting. Was ik wel een goede coach? Moest ik niet nog een extra trainersopleiding volgen?

Maar ik OVERschatte mezelf ook enorm in die beginperiode.
Want hoewel ik NIETS kende van marketing, verkopen, kortom van jezelf en je bedrijf in de markt zetten, dacht ik dat dat allemaal wel zou los lopen.
Dat klanten op de duur vanzelf zouden komen, als ik mijn werk maar goed genoeg deed.

BOY WAS I WRONG.
Er moest iets gebeuren.
Ik heb de hulp van een ondernemerscoach ingeschakeld en ben het ondernemersvak gaan leren. Verdienmodellen, marketing, verkopen.
Met vallen en weer opstaan.
Met se-ri-eus uit mijn kot komen.
Met bloed, zweet en tranen (dat eerste gelukkig alleen figuurlijk).

Maar het loonde. Een goed verdienmodel, de prijzen die mijn dienst echt waard was, marketing die werkte en verkoopsgesprekken die tot nieuwe klanten leidden.
Het resultaat: meer klanten en meer omzet.
Maar ook: klanten die meer resultaat haalden dan ooit tevoren.
Mijn zelfvertrouwen dat steeds groter werd.

En (dát had ik nooit verwacht): ik begon het ondernemersstuk van mijn vak ook léuk te vinden! De combi van strategie en het ontmantelen van interne hindernissen, daar word ik superblij van.

Nu help ik zelf ondernemers die een dienst leveren om met hun expertise goed hun brood te verdienen.
Of zoals een klant het verwoordde: “Niet alleen ‘leef je missie’ maar ook ‘leef ván je missie’!”
Ik help je graag met het uitbouwen van je bedrijf of praktijk!

Concreet
Prijs: 10 EUR
Elk ticket is een duo-ticket. Breng gratis iemand mee!

Betalen kan door overschrijving op het rekeningnummer BE08 5230 4805 7313 op naam van De Broeikas. De BIC code is TRIOBEBB. Als mededeling noteer je: Inschrijving Broeiavond en je naam. Om onze administratie haalbaar te houden, is annuleren evenwel niet mogelijk. Dank voor je begrip. Er volgt ook geen herinneringsmail.

Praktisch

  • Er zal bier en wijn zijn, wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken.
  • We willen jullie met aandrang vragen om jullie auto NIET te parkeren in het dorp, maar op de carpoolparking aan de E40. Ja, dit betekent dat je 8 minuten vroeger zult moeten vertrekken. Ja, dit betekent dat je 8 minuten zult moeten stappen. Ja, dit betekent dat onze straat niet vol zal staan met auto’s. Ja, dit betekent dat onze buren geen last zullen hebben van op en aan gerij van auto’s.
  • Daarom dus, graag, even een switch van je gewoontes. Stel je GPS NIET in op Klein-Heidestraat maar stel hem in op Waversesteenweg. Vlakbij de afrit van de E40 vind je daar een prachtig aangelegde parking met ruimte voor wel 100 auto’s. Via deze link een plannetje. We vragen dit niet zomaar. We vragen dit uit respect voor de omwonenden die De Broeikas erg genegen zijn maar toch ook graag willen dat het dorp rustig blijft.
  • Bij het verlaten van De Broeikas, ‘s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Details

Date:
10 April, 2019
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
€10
Website:
www.debroeikas.be/broeiavonden

Venue

De Broeikas
Klein-Heidestraat 28E
Neervelp, 3370 Belgium