Loading Events

« All Events

Broeiavond ‘Cocreatie’

13 Februari, 2019 , 20:00 - 22:00

€10

Info volgt…Timing
19u30-20u: Onthaal
20u-21u45: Workshop
21u45-22.00u: We geven info over De Broeikas, cowerkplek voor bezielde ondernemers, thuiswerkers en kunstenaars. Als thuiswerker mis je de gezellige babbel met gelijkgestemde collega’s, het delen van de kleine dingen van werk en leven. Dat gezamenlijke ‘yes, let’s do it’ gevoel… Vanaf 1 januari kan je daarom komen cowerken in ‘De Broeikas’.

Over de facilitator
Hade Bamps is zelfstandig procesarchitect en procesbegeleider, gamechanger en vennoot bij Levuur.

Levuur wil bijdragen aan een duurzame, veerkrachtige en rechtvaardige samenleving. We merken dat vele burgers, overheden, organisaties en bedrijven dat ook willen. Levuur wil in dit samenSPEL de gist en de verbinder voor VERANDERING zijn. Daar zit ons vuur in. Changing the game.

Op vraag van organisaties, bedrijven, burgers en beleidsmakers, verbindt Levuur belanghebbenden met hun diverse perspectieven in gelijkwaardigheid met elkaar. Zo activeren we het onbenutte potentieel. We komen samen tot frisse inzichten, nieuwe samenwerkingsvormen en veel goesting om uitdagingen vandaag nog aan te gaan. We leren met onze klanten van wat we doen, om samen nog straffere gamechangers te worden.

Concreet
Prijs: 10 EUR
Elk ticket is een duo-ticket. Breng gratis iemand mee!

Betalen kan door overschrijving op het rekeningnummer BE08 5230 4805 7313 op naam van De Broeikas. De BIC code is TRIOBEBB. Als mededeling noteer je: Inschrijving Broeiavond en je naam. Om onze administratie haalbaar te houden, is annuleren evenwel niet mogelijk. Dank voor je begrip. Er volgt ook geen herinneringsmail.

Praktisch

  • Er zal bier en wijn zijn, wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken.
  • We willen jullie met aandrang vragen om jullie auto NIET te parkeren in het dorp, maar op de carpoolparking aan de E40. Ja, dit betekent dat je 8 minuten vroeger zult moeten vertrekken. Ja, dit betekent dat je 8 minuten zult moeten stappen. Ja, dit betekent dat onze straat niet vol zal staan met auto’s. Ja, dit betekent dat onze buren geen last zullen hebben van op en aan gerij van auto’s.
  • Daarom dus, graag, even een switch van je gewoontes. Stel je GPS NIET in op Klein-Heidestraat maar stel hem in op Waversesteenweg. Vlakbij de afrit van de E40 vind je daar een prachtig aangelegde parking met ruimte voor wel 100 auto’s. Via deze link een plannetje. We vragen dit niet zomaar. We vragen dit uit respect voor de omwonenden die De Broeikas erg genegen zijn maar toch ook graag willen dat het dorp rustig blijft.
  • Bij het verlaten van De Broeikas, ‘s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Details

Date:
13 Februari, 2019
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
€10
Website:
www.debroeikas.be/broeiavonden

Venue

De Broeikas
Klein-Heidestraat 28E
Neervelp, 3370 Belgium