Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Broeiavond ‘Cocreatie’

13 februari , 20:00 - 22:00

€10

Participatie, cocreatie, hoe doe je dat?

Sociale, economische en ecologische uitdagingen en vraagstukken worden steeds complexer. De lat ligt hoog, meningen zijn verdeeld, belangen lopen uiteen, en de tijd dringt. Hoe kan je binnen deze steeds veranderende context toch bruikbare resultaten boeken?

Participatie en stakeholdermanagement helpen om de diversiteit aan stakeholderperspectieven, rollen en posities aan de oppervlakte te brengen en op die manier te komen tot nieuwe inzichten, duurzame besluiten en gedragen acties. Door gelijkwaardig samen te werken en stapsgewijs te bouwen aan gedeelde belangen activeren we onbenut potentieel en creëren we synergie en doorbraken.

Hadewych Bamps en Wiske Verhaest zijn vanuit hun passie binnen cvba Levuur dagelijks bezig met participatie, cocreatie en multipartijenoverleg. Ze willen jullie graag wat van hun inzichten en ervaringen delen en hierover in dialoog gaan.

Zeer welkom op deze broeiende avond! Je gaat geïnspireerd terug naar huis!

Inschrijven via deze link.Timing
19u30-20u: Onthaal
20u-21u45: Workshop
21u45-22.00u: We geven info over De Broeikas, cowerkplek voor bezielde ondernemers, thuiswerkers en kunstenaars.

Over de facilitator
Hade Bamps en Wiske Verhaest zijn zelfstandig procesarchitect en procesbegeleider, gamechanger en vennoot bij Levuur.

Levuur wil bijdragen aan een duurzame, veerkrachtige en rechtvaardige samenleving. We merken dat vele burgers, overheden, organisaties en bedrijven dat ook willen. Levuur wil in dit samen-spel de gist en de verbinder voor verandering zijn. Daar zit ons vuur in. Changing the game.

Op vraag van organisaties, bedrijven, burgers en beleidsmakers, verbindt Levuur belanghebbenden met hun diverse perspectieven in gelijkwaardigheid met elkaar. Zo activeren we het onbenutte potentieel. We komen samen tot frisse inzichten, nieuwe samenwerkingsvormen en veel goesting om uitdagingen vandaag nog aan te gaan. We leren met onze klanten van wat we doen, om samen nog straffere gamechangers te worden.

Concreet
Prijs: 10 EUR
Elk ticket is een duo-ticket. Breng gratis iemand mee!

Betalen kan door overschrijving op het rekeningnummer BE08 5230 4805 7313 op naam van De Broeikas. De BIC code is TRIOBEBB. Als mededeling noteer je: Inschrijving Broeiavond en je naam. Om onze administratie haalbaar te houden, is annuleren evenwel niet mogelijk. Dank voor je begrip. Er volgt ook geen herinneringsmail.

Praktisch

  • Er zal bier en wijn zijn, wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken.
  • Graag op de carpoolparking E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.
    De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.
  • Bij het verlaten van De Broeikas, ’s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Details

Date:
13 februari
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
€10
Website:
www.debroeikas.be/broeiavonden

Venue

De Broeikas
Klein-Heidestraat 28E
Neervelp, 3370 Belgium