Bruisend Broeifeest

De Broeikas is af, klaar voor het ontvangen van cowerkers, cogebruikers en cobroeiers!

Dat vraagt om een

Bruisend Broeifeest

op ZATERDAG 16 MAART vanaf 19u30

Als vennoot, sympathisant, stakeholder, buur of simpelweg toffe en broeiende mens, willen we JOU er graag bij om mee te vieren!

Het wordt een feest als geen ander. Met straffe bieren, heerlijke wijn, biosappen, een potluck buffet, experimentele muziek, een cocreatief podium en veel toffe mensen uiteraard.
Benieuwd naar wat dat worden kan? Zorg dan dat je erbij bent!

Timing
19u30-20u00: Onthaal met Glaasje bubbels op kosten van het huis!
20u00-21u45: Welkomswoordje + receptie om 20u (dus kom op tijd!)
21u00-22u00: Muziek van de Ballad Buskers, een sociaal bewogen bandje met een broeiende vibe en unieke sound.
vanaf 22u00 : Cocreatief Podium voor wie iets wil doen, delen, vertellen
Doorlopend: info over De Broeikas, cowerkplek voor bezielde ondernemers, thuiswerkers en kunstenaars.

Voor deze feestelijke avond vragen we een bijdrage in natura: heb je een talent, deel het. Kook je graag iets lekkers, breng het mee. Wil je iets vertellen, doe gerust. Bespeel je een instrument, breng het mee. We maken er samen een bijzondere avond van, de inhoud vormt zich in cocreatie. Alle ingrediënten zijn welkom. Verras jezelf, verras de ander, kom met je hele zijn genieten van wat zich toont.

Praktisch

  • Bij aankomst bieden we je een glas cava aan, nadien kan je iets drinken aan onze Broeibar. Voorzie dus cash geld, want een digitaal betaalsysteem hebben we (nog) niet.
  • Parkeren graag op de carpoolparking E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.
    De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.
  • Bij het verlaten van De Broeikas, ’s avonds, vragen we je om je stem te dempen en rustig terug naar de carpoolparking te stappen. Zo worden slapende buren niet wakker…

Dit alles gezegd zijnde, kijken we ernaar uit jullie weer massaal te mogen ontvangen in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email